Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на Концепция за Универсален Автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на Концепция за Универсален Автомобил

Здравейте,
    След Няколко седмици ентусиазъм, попаднах на този сайт,сега съм на поредната седмица четене и размисъл?!
    Имам желание да си взема Джип но се убедих от това което прочетох че първо трябва да си изясня някой принципни положения, за начина на функциониране на тези автомобили.
    За мен е Важно да има Добро шосейно поведение /Отлично Спиране, Добро странично Поведение, Ниско ниво на Шум в купето, Нисък разход на гориво, Добър комфорт, Достатъчно пространство в купето, Климатик, Комфортно преминаване през коси неравности/
    Относно Извъншосените му възможности / леки излети сред природата, без сериозни препятствия, Надеждност/
    Какъв Тип Окачване, Трансмисии и Задвижване са Препоръчителни в този случай?
    Кой от официалните представители на по популярните марки предлага най качествен и бърз сервиз?
    Предварително Благодаря за отделеното време!

До: Избор на Концепция за Универсален Автомобил

Погледни тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=81445&page=3

Коментар

Благодаря за линка, до днес нямах фаворит от семейството на JEEP но не мога да отрека че имат някой достойнства които са много сериозни!
      При всички случай ще гледам да покарам за да видя как ще усещам колата...

Коментар

Като гледам ника, пробвайте с един Колеос.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

"Ника"-Scenic-2002 изкара добра службица, но като го вземах беше моментно решение, но пък уцелих. Поддържам си го при официалния дилър в Шумен.
          Ноооо ми липсва емоция в този автомобил... Практичен и скучен...

Коментар

Първоначално публикуван от Renault7709 Преглед на мнение
            "Ника"-Scenic-2002 изкара добра службица, но като го вземах беше моментно решение, но пък уцелих. Поддържам си го при официалния дилър в Шумен.
            Ноооо ми липсва емоция в този автомобил... Практичен и скучен...
            Колега, все пак разгледайте какво е писал alex_markov по повод неговия избор, и защо е избрал Рено Колеос 4х4. Успех!
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Даааа за пореден път се убеждавам че конструктора ако си е свършил добре работата, после на нас дето ще въртим геврека ни е по лесно...

Коментар

Колеоси няма в България за продан. Спекулира се, че от тук нататък ще се доставят само с поръчка. Т.е. за тест-драйв или Кашкай (първи братовчед на Колеоса) или от някой собственик-познат.

Коментар

Верно, днес се разрових в moble.bg да си актуализирам информацията но в Германия има старт 15-16000 Евро. Друг варянт е върната от лизинг, това още не съм го обследвал.

Коментар

Не става ясно какъв ти е бюджетът. До тези изисквания се най-много се доближават все неща, които не са съвсем джипове, но са много хубави автомобили с повишена проходимост. И цената им е хубава. Предполагам, че ще е по-полезно за теб да уточним дали говорим за инфинити, кю 7, туарег и мерцедес или за кашкай, санта фе и колеос. Естествено, че първите са по-хубави, а вторите са наполовина от цената им. Оставам с впечатление, че става въпрос за нов автомобил, но и това го уточни.
                    Още нещо - аз преди година, когато си търсих кола, аз също имах подобни изисквания и все избирах такива, които наподобяват старата ми кола (ситроен пикасо), която много харесвах. Накрая взех нещо, което нямаше нищо общо с приоритетите, които бях определил и сега съм много доволен. Общо взето с обикаляне става. Ела за няколко дни в София, а преди това уговори тест драйвове.
                    Идеалната кола е като идеалната жена. Мислиш, че знаеш какво търсиш, а накрая се влюбваш в съвсем друга, дето нищо общо с идеалната няма, но ти си щастлив.
                    Последно редактирано от Злой; 17-02-10, 15:14.
                    www.offnews.bg

Коментар

Привет Владо,
                      В крайна сметка нещата рано или късно ще си опрат до парите. В момента имам няколко варянта като на този етап всеки има право на съществуване. Единия е да се вместя в бюджет до 13-15000, а другия да си разтегля бюджета / и кефа/ на лизинг и понеже си знам и как се влюбвам...
                      съвета да си организирам тест драйв ми се струва много полезен.

Между другото до колко диларите в авто къщите съдействат на кандидат куповачите в това отношение?
                      Какво мислиш по Въпроса за покупка от частно лице / при варианта покупка на употребяван автомобил/?
                      Извинявам се на другите участници във форума че персонализирах въпросите, но всяко мнение е добре дошло!

Коментар

Първоначално публикуван от Renault7709 Преглед на мнение
                        Между другото до колко дилърите в авто къщите съдействат на кандидат купувачите в това отношение?
                        Какво мислиш по въпроса за покупка от частно лице / при варианта покупка на употребяван автомобил/?
                        Извинявам се на другите участници във форума че персонализирах въпросите, но всяко мнение е добре дошло!
                        Какви дилъри, бе човек? Това са 90% тарикати, готови да те прецакат, само и само да им се продаде стоката. За съжаление не сме още нормална "бяла" държава, за да имаме истински дилъри. Ти как мислиш, че става вносът на автомобили? Отива един там, в чужбината (да речем в Италия) и казва : "Тези коли от тук до тук за колко ги даваш?" Да не мислиш, че гледа какво влиза в редицата?...
                        PS : Туй с червените букви в цитата не е лично. Обърни внимание на правописа, общо взето ти е добър, иска само малко внимание. Все пак този форум си има правила. И не се сърди...
                        Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X