Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нужда от мнение за Toyota Land Cruiser Turbo LJ 70
Свий
X
-
До: Нужда от мнение за Toyota Land Cruiser Turbo LJ 70
Тръгни с поне 2 000 евро повече ( по възможност! ), разпечати си 10-тина обяви, от тези които отговарят на критерийте ти!
Ако сортираш по цена - включи и малко по-скъпите, обикновено са склонни към известно намаляване ( 300 до 500 евро, но може и нищо да не намалят! ). Можеш да почнеш да ги обикаляш от по-близките, към по-далечните.
И се подготви психически и финансово за евентуално по-дълго обикаляне по обявите, защото едва ли още първата ще ти хареса!
Задължително искай да я покараш, ако мрънкат, че няма гориво в резервоара - зареди на първата бензиностанция за 5 евро и карай!
( Ходил съм на обява за реални 100 к км, 1 собственик, като я подкарахме, буксуваше съединителя, още на 3-та, на равно, без никакво натоварване
, съответно я пропуснах, от там на следващата и т.н.... )
Ако ходиш с лека кола и я докараш на ход, си приготви ориентировъчно 750-800 евро за разходите до там и обратно!
Успех!
Пиши после какво си направил!
Казано е:
-"Обичай ближния",
щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
Коментар
-
Те и тука са на тази цена колега 2,4тд.....LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Верно и тук са на такава цена,па и нема да се трепеш да обикаляш!!!Все пак ако се наложи да обикаляш примерно една седмица и като сметнеш режиините и транспорта става...олеле...!!А и малко ръждива ми се види...може би не е карана..незнам!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Колега ако имаш нужда от човек съвет или за докарване на кола званниПървоначално публикуван от voodoo58 Преглед на мнениеи аз я гледам тази, ако ще ходиш обади се даи скайп за обмяна на информация
а тук дали има хора които се занимават докарване на коли от Германия
ми 0899880555 Миро
Коментар
-
Мойто некомпетентно мнение е,че това магаре е един износен и уморен ръждел,който ще ти лапне доста средства,докато заприлича на нещо.Ако търсиш читава такава си приготви над 5000Евра!Но в немско са доста ръждясали...
Гледал съм го този филм една година(хем в кризата),докато търсих точно този модел-що обикаляне що чудо беше...по снимки убавици,а като се доближиш олеле!Пък,ако я запалиш и подкараш-ужас!
Ама за толкова пари това е!
много автомати-слаби резултати!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Разнодите по докарването не са големи.
Коментар