Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от мнение за Toyota Land Cruiser Turbo LJ 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нужда от мнение за Toyota Land Cruiser Turbo LJ 70

Здравейте,колеги харесах си Toyota Land Cruiser Turbo LJ 70 в Немско
    според Ва заслужава ли си инвестицията.
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
    Разнодите по докарването не са големи.

До: Нужда от мнение за Toyota Land Cruiser Turbo LJ 70

В това състояние и в БГ са по толкова.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Да колега,заслужава си,а и поне още 200 Евро ще ти свалят от цената.

Коментар

200 евро е минимума на сваляне и 500евро разходи за 2500 е няма нищо читаво в БГ.

Коментар

Тръгни с поне 2 000 евро повече ( по възможност! ), разпечати си 10-тина обяви, от тези които отговарят на критерийте ти!
          Ако сортираш по цена - включи и малко по-скъпите, обикновено са склонни към известно намаляване ( 300 до 500 евро, но може и нищо да не намалят! ). Можеш да почнеш да ги обикаляш от по-близките, към по-далечните.
          И се подготви психически и финансово за евентуално по-дълго обикаляне по обявите, защото едва ли още първата ще ти хареса!
          Задължително искай да я покараш, ако мрънкат, че няма гориво в резервоара - зареди на първата бензиностанция за 5 евро и карай!
          ( Ходил съм на обява за реални 100 к км, 1 собственик, като я подкарахме, буксуваше съединителя, още на 3-та, на равно, без никакво натоварване, съответно я пропуснах, от там на следващата и т.н.... )
          Ако ходиш с лека кола и я докараш на ход, си приготви ориентировъчно 750-800 евро за разходите до там и обратно!
          Успех! Пиши после какво си направил!
          Казано е:
          -"Обичай ближния",
          щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Те и тука са на тази цена колега 2,4тд.....
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Верно и тук са на такава цена,па и нема да се трепеш да обикаляш!!!Все пак ако се наложи да обикаляш примерно една седмица и като сметнеш режиините и транспорта става...олеле...!!А и малко ръждива ми се види...може би не е карана..незнам!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

и аз я гледам тази, ако ще ходиш обади се даи скайп за обмяна на информация
                а тук дали има хора които се занимават докарване на коли от Германия

Коментар

Toyotaта е в Триер и имам приятел в тоя град.Ще му званна да отиде да я погледне пък и една екскурзия не е излищна.Може и да си напазаруваш дрехи и Toyotaта ще излезе като в България.

Коментар

Първоначално публикуван от voodoo58 Преглед на мнение
                    и аз я гледам тази, ако ще ходиш обади се даи скайп за обмяна на информация
                    а тук дали има хора които се занимават докарване на коли от Германия
                    Колега ако имаш нужда от човек съвет или за докарване на кола званни
                    ми 0899880555 Миро

Коментар

Мойто некомпетентно мнение е,че това магаре е един износен и уморен ръждел,който ще ти лапне доста средства,докато заприлича на нещо.Ако търсиш читава такава си приготви над 5000Евра!Но в немско са доста ръждясали...
                      Гледал съм го този филм една година(хем в кризата),докато търсих точно този модел-що обикаляне що чудо беше...по снимки убавици,а като се доближиш олеле!Пък,ако я запалиш и подкараш-ужас!
                      Ама за толкова пари това е!
                      много автомати-слаби резултати!

Коментар

То ясно че е ръждива за тая година и километри .Шасито да е здраво и мотора да е читавелка е хубава цената.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X