Пред избор съм на Сузуки Гранд Витара. Избирам между 3 автомобила 2006-2007 година. И 3-те са с 2L бензинов мотор, но има разлика в скоростните кутии. Проблемни ли са 4 степенните автомати при тези автомобили? Това ми е основния въпрос. До сега съм карал само автомобили с ръчни скорости, но мисля че и с автомата ще свикна. Основното което ме притеснява е дали са надежни тези автоматични скоростни кутии?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сузуки Гранд Витара, ръчни скорости или автомат?
Свий
X
-
До: Сузуки Гранд Витара, ръчни скорости или автомат?
Карах един такъв автоматик през прохода Шипка - липсваше ми динамиката по завоите, но ако си караш 'кротко' ще си доволен. Единствената грижа е, че на всеки 60 хил.км. ще сменяш масло на скоростната
Много се замислях и аз за 2L-Auto, но все пак си взех дизела на Сузуки Витара '06 - много по-забавно се кара с него и ръчни скорости.
-
До: Сузуки Гранд Витара, ръчни скорости или автомат?
Карах една такава Гранд Витара автомат 3 дена.На дълго с равна газ и около 100км/ч,даде разход малко по 8. В града скачаше до 30....В Миркат (понеже беше гаранционна)казаха, че е нормално,можело и до 40 да отиде
.Зависило как се кара.
Мое мнение-не е изчислен добре автомата като ПЧ.Двигатея е мощен-141кс,но идва слаб.И се тормози.Особено в ниските...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар