Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land rover Freelander или Frontera

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Land rover Freelander или Frontera

здравейте колеги искам да се посъветвам от вашите мнения и затова пускам темата,не става въпрос за "здрав" offroad а по скоро и за каране в града и по.. по-черни (селски) пътища на мен лично много ми харесват Fronterite след 99г. но като цяло съпоставете freelander-ите и fronterite (в това число и по старите модели преди 99г.)

До: Land rover Freelander или Frontera

Горе в дясно има "търсене" Тук има изписано и за "Фронтерата" много и за "Фрито"
    Съпоставяш куче с котка .....ами няма да стане
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

до колкото разбирам "за" опелката

Коментар

ДА
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

И според мен няма място за сравнение...твърдо за Фронта!
          Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

благодарско! колеги напълно ви се доверявам..

Коментар

На тези условия май и двете машини отговарят. Тествай ги и сам реши коя по ти допада. Имай предвид, че системите 4x4 са им коренно различни:
              Фронтерата се кара предимно на заден мост. 4х4 се включва предимно на хлъзгави участъци и при преодоляване на тежки терени. Преден, заден мост са твърдо зацепени за ДВГ-то. Има бавни скорости и може би LSD в задния диференциал.
              "Фрито" е с виско зацепване м/у предния и задния мост. Няма бавни скорости, няма блокажи на диференциалите. Според мен по-лесно се кара на смесен терен(лед,сняг, асфалт).
              Ето и как се представят двата типа машини на сравнително лесен пясъчен офроуд терен. Тъй като нямам под ръка Freelander теста съм направил с Outlander(звучи почти еднакво)

Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Покарай ги и двете
                Аз лично не мисля, че двата модела са сравними - имат съвсем различно предназначение. Free-то си е основно шосеен SUV със съответния комфорт за това. Има и приятно-изненадвщи възможности извън пътя. Не съм имал Фронтера, но според мен тя си е по-камионеста - зависи какво ти трябва.
                Ако знаеш от какво да се пазиш - няма страшно, а и удоволствието цена няма...
                Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                LZ1EMS

Коментар

Фронтера,твърдо. Когато Фрийлендъра излезе на пазара,беше здраво рекламиран като истински джип с комфорта на лека кола. Даже от "Ленд-Ровър" твърдяха,че "Кемъл-трофи" ще се провежда занапред само с тази марка. След толкова години е ясно за какво става и за какво-не.
                  Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

И от мен 1 глас за фронтерата.
                    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                      Фронтера,твърдо. Когато Фрийлендъра излезе на пазара,беше здраво рекламиран като истински джип с комфорта на лека кола. Даже от "Ленд-Ровър" твърдяха,че "Кемъл-трофи" ще се провежда занапред само с тази марка. След толкова години е ясно за какво става и за какво-не.
                      Че те тази Марка си я ползваха през цялото време, но Кемъл свърши. За съжаление. А Фриито си става за състезания. ако цената няма значение

А за избора ти колега. Двете машини са тотално различни,както казаха и други колеги. Въпрос на нужди.
                      ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                      lre-bulgaria.org

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X