Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преспиване в "джип"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преспиване в "джип"

Здравейте колеги.
    Нов съм във форума и за сега чета с интерес, и се ориентирам в различните марки и системи 4х4.
    Интересно ми е има ли купе в което да може да се спи относително комфортно?Примерно,ако се демонтира задния ред седалки,дали ще се получи равен под с дължина 2 метра?Би било много удобно при риболов.
    А как стои въпроса с разпъване на седалките?
    Ако някой има опит ,ще се радвам да сподели.

До: Преспиване в "джип"

Ами в Газ 69 се получава горе-долу такава дължина отзад, а и не е нужно да се демонтират задните седалки, защото те са разположени по дължина на купето.

Коментар

Преди години имах Мицубиши Паджеро дълго. Около 1991г. От 2-ри и 3-ти ред седалки ставаше идеална спалня за двама. Аз съм висок 2 м и 140 кг.Та огледай дългите бази. Предните седалки се изтегляха напред, втората ляга и третите седалки след максимално сваляне на облегалката оформяха леглото. Бързо и лесно, без демонтажи

Коментар

Аз спя редовно и при всяка възможност.Важното е пода да е абсолютно равен и задната врата по възможност да се отваря на две части.Това е необходимо ако не се събира човек то долната част на вратата осигурява допълнителна площ.За сметка на това автомобилът не остава съвсем отворен и е по-комфортно при по-студено време.
        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от a.donev Преглед на мнение
          Здравейте колеги.
          Нов съм във форума и за сега чета с интерес, и се ориентирам в различните марки и системи 4х4.
          Интересно ми е има ли купе в което да може да се спи относително комфортно?Примерно,ако се демонтира задния ред седалки,дали ще се получи равен под с дължина 2 метра?Би било много удобно при риболов.
          А как стои въпроса с разпъване на седалките?
          Ако някой има опит ,ще се радвам да сподели.
          Колега, това бе основното ми изискване при покупката на моя Дорчо, дълга база за да е удобно за спане !
          След демонтаж на задните седалки е като персон и половина креват ! Пробвано !!!
          Боян 0898 / 63 66 73
          Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

Ето малко варианти.
            Прикачени файлове
            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

И в Гранд Чироки можеш да спиш спокоино като пуснеш задните седалки,става равно и е широко
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Значи две групи - едните спят на пода -след демонтаж и обръщане, а другите на седалките

Коментар

Най-подходящи са тези на които и седалката на пътника отпред също пада. Общо взето всички пет-врати модели след 2007 г.
                  My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

И цялата гама бусове 4х4 Исузо Миди, Мицубиши L300, Тойота F (мисля че и Нисан Ванет имаше сходна модификация), VW синхро.....и т.н.
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Както са споменали много от колегите почти всяка дълга база става. Някои комбита също... Но ако специално се интересуваш от джип, удобен за използване като мини-кемпер, без сериозни модификации загледай Land Cruiser 75-78. Много ги използват именно така.
                      Technical Rescue Direct - life lies in courage
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Колега,аз моя джип го взех за същата цел.
                        Да е дълга база да е широк да незнам си кво и...,
                        като удариш няколко ракийки няма значение къде ще си легнеш
                        Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Благодаря на всички за отговорите.
                          Ясно е ,че трябва да е дълга база.За сега Мицубиши Паджеро и Галопер.
                          За Гранд Черокито не го разбрах.По принцип много ги харесвам, ама ми се виждат малки/къси/.Имам приятел с Чероки ,който го мери и каза ,че е късо/май около 1,7м/.
                          Къде ще си легнеш няма значение,но как ще станеш има
                          Още веднъж благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от a.donev Преглед на мнение
                            Благодаря на всички за отговорите.
                            Ясно е ,че трябва да е дълга база.За сега Мицубиши Паджеро и Галопер.
                            За Гранд Черокито не го разбрах.По принцип много ги харесвам, ама ми се виждат малки/къси/.Имам приятел с Чероки ,който го мери и каза ,че е късо/май около 1,7м/.
                            Къде ще си легнеш няма значение,но как ще станеш има
                            Още веднъж благодаря.
                            И кое не си разбрал, колегата споделя, че като паднат задните седалки пода става равен??
                            Случайно да знаеш защо едното е чероки, а другото е Гранд Чероки?
                            Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Ами ходихме за риба с едни момчета от форума хапнахме пийнаха и после трябваше да си лягаме и понеже немога на палатка та си оправих леглото в Гранда,аз съм около има нема 1.80 и съм към 100кл та си легнах изозадзе и си спах като пич,имаше място и за някоя "рибка" ама некълвше....
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X