Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от съвет!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нужда от съвет!

Здравейте, от много скоро съм тук и също така от скоро се запалих по OFFRoad, но бих казал доста съм запален. Бихте ли ме посъветвали какъв джип за OFFroad да си купя до 7000лв.
    Знам, че трябва да е къса база, но не знам чист дизел ли да е или с турбина и каква кубатура да е?
    Колебая се между:

Toyota Land Cruiser до 95г.

Nissan Patrol до 95г.

Mitsubishi pajero до 95г.

Знам, че в този страхотен форум има много информация за тези автомобили, но просто ви моля за съвет, коя бихте препоръчали.
    Предварително благодаря!
    FIAT Doblo SX

До: Нужда от съвет!

за тези пари може не лош ПАТРОЛ къса база или ТОЙОТА ама дали ще е запазена.

Коментар

Тука в Шумен един приятел си продава Toyotata много глезена за 6500 лв.

Коментар

само дето не знам кое е по-добре Патрол или Тойота??? голямо колебание
        FIAT Doblo SX

Коментар

тойотата е добра машина взимай я

Коментар

И аз съм за Тойотата ,но всичко зависи от състоянито на колите между които се колебаеш затова най-добре преценявай на място ако не можеш сам потърси някой колега които да помага но на място така по нета може да се подлъжеш.
            877104344

Коментар

а тойотата освен бавни има ли други блокажи?
              FIAT Doblo SX

Коментар

LSD друго няма поне LJ 70 до 89г

Коментар

За тези пари ще си вземеш перфектно поддържан руски джип. Естествено изброените са си добри, но просто бъдещото набутване с пари си е фактор. Успех в оффроуда.

Коментар

Мое мнение че Патрула е доста яка машина. Успех в покупката.

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                      За тези пари ще си вземеш перфектно поддържан руски джип. Естествено изброените са си добри, но просто бъдещото набутване с пари си е фактор. Успех в оффроуда.

Следващи подобни висококомпетентни мнения ще ги наказвам. Сега ако не искаш да си изработиш картон за спам направи един анализ за поддръжка на УАЗ 469 и Ниссан Патрол ГР. В рамките на две години, примерно, и в еднакакви условия на експлоатация. Може да добавиш и Тойота от произволен модел, като и Г-то..... Всичките до 95 година производство.....
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Не мисля, че Нисана отстъпва на Тойотата. Даже напротив.
                        70-та е по-лекичка и по-тясна. Нисана по-тежък, но по-стабилен и здрава ходова част.
                        Зависи и от мотора, но за тези пари мощен мотор няма как да вземеш.
                        Има доста сравнения, зависи целта, маниера на шофиране и т.н.
                        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

ясно, ми става, че и Нисан да взема и Тойота да взема и двете са правилен избор...БЛагодаря Ви! Но пък гледам сега, че Паджерото къса база до 95 или 96 има и блокаж на средния диференциал, това също пък ми накланя везните кам Паджеро... Не знам колега объркана работа... Пък и както бе казал един колега тук - НЯМА НАЙ-ПРОХОДИМ ДЖИП!!! нали така?
                          FIAT Doblo SX

Коментар

Ами Паджеро си е много добра алтернатива. Доста по-добри цени, повече избор, има дизелови мотори и избор на бензинови. Добре върви, само отпред е на независимо. При "Супер селект" си е един доста ефективен избор.
                            Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от low_rider Преглед на мнение
                              ясно, ми става, че и Нисан да взема и Тойота да взема и двете са правилен избор...БЛагодаря Ви! Но пък гледам сега, че Паджерото къса база до 95 или 96 има и блокаж на средния диференциал, това също пък ми накланя везните кам Паджеро... Не знам колега объркана работа... Пък и както бе казал един колега тук - НЯМА НАЙ-ПРОХОДИМ ДЖИП!!! нали така?
                              Всичко зависи от конкрентият екземпляр, вземи си по-ефтин за да знаеш че като сменяш неща по него ти си си ги избирал(имам предвид като фирма производител на отделните части).Паджерото е добро и то друга гледна точка няма морга да нямат Паджеро т.е ако ти дотрябва фар,огледало,броня и т.н можеж да избираш.
                              Късмет с покупкататвоят джип те чака някъде само трябва да го намериш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X