Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TOYOTA LAND CRUIZER 2000 3.0td MT дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• TOYOTA LAND CRUIZER 2000 3.0td MT дълга база

Здравеите на всички бих искал дави попитам понеже мисля да си закупя TOYOTA LAND CRUIZER 2000 3.0td MT дълга база да ми кажете недостатъци и плюсове както и разхода като се ръчка повечко

До: TOYOTA LAND CRUIZER 2000 3.0td MT дълга база

Първоначално публикуван от marti111 Преглед на мнение
    TOYOTA LAND CRUIZER 2000 3.0td MT
    Това пак ли е нещо дето кръстника му живее в Холандия?
    В смисъл, че не отговаря на познатата в България (и не само) номерация на моделите.
    Или може би това 2000 е година? А МТ какво е тогава?
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

MT е механична трансмисия, на български, с ръчка. 2000г са с 1KZ двигател.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        MT е механична трансмисия, на български, с ръчка. 2000г са с 1KZ двигател.
        Не си ли съгласен, че щеше да е по-разбираемо, ако пишеше TOYOTA LAND CRUISER 95 3.0td, 2000г.?

А това за Холандия не го написах случайно - не рядко сме виждали тук да се говори/пита за митичната ТЛК 400, която е всъщност HZJ70
        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от marti111 Преглед на мнение
          Здравеите на всички бих искал дави попитам понеже мисля да си закупя TOYOTA LAND CRUIZER 2000 3.0td MT дълга база да ми кажете недостатъци и плюсове както и разхода като се ръчка повечко
          Би било добре да дадеш малко повече детайли за колата и да кажеш за какво ще я използваш. Иначе, за Тойота лоша дума няма да чуеш.
          Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X