Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не мога да направя избор на джипа за мен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не мога да направя избор на джипа за мен

Здравейте приятели! Моля, помагайте, защото съм нов. Решил съм да си купя джип за офроуд и мисля да го подлагам на големи натоварвания. Естествено преди това мисля да му направя някои доработки, ако може да ми препоръчате някой сервиз, където правят добър офроуд тунинг в района на Бургас. Но преди това ако може да ми помогните в избора ми на марка и модел .Спрял съм се на няколко вида, но незнам кой е най-добрият от тях- Дайхатсу Фероза, Сузуки Витара, Форд Маверик или Сузуки Самурай. Незнам също и на какъв двигател да се спра, дизел или бензин? Моля, помагайте! Наистина съм нов и тепърва навлизам в тези неща.
    Последно редактирано от cveti; 10-01-10, 18:42.

До: Не мога да направя избор на джипа за мен

Ми според мен си си избрал вече. По-ника си личи а изборът ти е правилният.
    "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

Сериозни марки за сериозен офролд си избрал...
      Защо не вземеш да инвестираш част от средствата в уроци по БЪЛГАРСКИ език, колега?
      08седемшест5едно513четири

Коментар

я вземи се разрови из форума и ще видиш колко много хора има от Бургас в този форум или и ти си поредния кьор фишек тук
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Колега рови се за газ 67 корава руска машина ли най-важното евтина за поддръжка.
          [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
            Сериозни марки за сериозен офролд си избрал...
            Защо не вземеш да инвестираш част от средствата в уроци по БЪЛГАРСКИ език, колега?
            По принцип нямам нужда колега,просто трудно се оправям с тази кирилица.

Коментар

Защо всеки иска съвети когато си взима джип,а когато взима жена-никой?!? Това в кръга на шегата. Ами разгледай какво има писано в разделите за тези марки и модели и направи сам преценка!Това е чисто личен и субективен избор.Аз бих взел Маверика,ако през повечето време ще е на пътя и Самурая,ако през повечето време ще е извън пътя.

Коментар

Toва,което си харесал не е много за сериозни натоварвания.Започни според средствата ,които имаш,а после всичко си идва с времето, с калта ,с ремонтите и пак със средствата.Всеки си скача според летвата,а удоволствието винаги го има.

Коментар

Погледни в Купува - Продава, колега. Има страхотни коли, които се продават на половината на цената, която биха ти излязли, ако започнеш да ги правиш.
                  Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                    Погледни в Купува - Продава, колега. Има страхотни коли, които се продават на половината на цената, която биха ти излязли, ако започнеш да ги правиш.
                    Да но така,се губи кефа от това сам да си превърнеш паркетника в истински джип . Друго си е да си го направиш такав какавто ти искаш и да отговаря на твоите изисквания.

Коментар

Първоначално публикуван от Samurai_X Преглед на мнение
                      Да но така,се губи кефа от това сам да си превърнеш паркетника в истински джип . Друго си е да си го направиш такав какавто ти искаш и да отговаря на твоите изисквания.
                      Съгласен съм, но дори да ти се разминава малко с вкуса - 15 - 20 хил. лв. разлика не са за пренебрегване
                      Зима иде

Коментар

Какви 15-20 000....? Той търси кола за 4-5000 преко сили, погледни само моделите, които е изброил.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Samurai_X Преглед на мнение
                          Здравейте приятели,моля помагаите защото сам нов.Решил сам да си купя джип за офролд и мисля да го подлагам на големи натоварвания.Естествено преди това мисля да му направя някои доработки,ако може да ми препорачате някои сервиз кадето правят добар офролд тунинг в района на Бургас.Но преди това ако мойе да ми помогните в избора ми на марка и модел .Спрял сам се на няколко вида но незнам кой е най-добрият от тях-Даихатсу Фероза,Сузуки Витара,Форд Маверик или Сузуки Самурай.Незнам сащо и на какъв джигател да се спра дизел или бензин. Моля помагаите,наистина сам нов и тепарва навлизам в тези неща.

Аз имам точно два въпроса!
                          1.Искаш джип колкото да го вкараш на поляната да го окаляш и после кой съм аз!
                          или кола с която да се занимаваш.
                          2.Какво разбираш под добър тунинг защото за някой това са 10000 и нагоре в чужда валута.Казваш че търсиш за около 5,6
                          Как да го разбира това човек.Ти сам реши какво искаш незнам кой от форума ще ти каже какво да си купиш.Ако сам се бъркаш купи една Х-5ца и си готов.С тунинг става и за бегачка!
                          Най-добър джип НЯМА и НЯМА да има.Без значение дали е бензин или дизел.
                          Всеки е навлизал в нещата а някой дори не сме навлезли напълно.
                          Моя съвет е отиваш покарваш решаваш и това е!

Без да ме е страх за спам в темата.
                          Винаги са ми били интересни хора който питат какво да си купя.Примерно С-класа или 7-ца.Все едно магазин за чорапи.
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Всички като гледам имате право,а и вапроса ми е малко глупав признавам си.Аз в действително гледам джипа който ще избера да е оптималния вариянт(ефтин и функционален),до колкото е вузможно това.Карал сам Х5,наистина мн. добра машина.Тествах я един пат в една изорана нива след обилен дъжд,при това нямаше никакви подобрения по нея,пори през дълбоката кал като танк.Уникална машина 3.0 бензин ,245 коня , автоматик но и цената и небеше лоша 60000лв.Естествено не беше моя дадоха ми я за слжебна. Та да се върнем по същество,че се отплеснах малко.Мисля,че направих вече избор и се спрях на дайхатсуто,защото ще го карам и из града.А главната пречина да се спра на него е и това,че ще ми върши най-добра работа по време на лов.

Благодаря ви много за помоща,като направя покупката ще почерпя.

Коментар

Х5-след обилен валеж в изорана нива.С какви гуми беше,с тракторни ли..Аз за тази цел си взех Самурай,ама вчера му беше трудничко да върви в нивата макар,че имаше и топящ се снежец и малко на баирче.
                              [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X