Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новобранец има нужда от компетентен съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новобранец има нужда от компетентен съвет

Момчета имам нужда от съвет
    Решил съм се да навляза в света на возилата 4Х4 и се насочих към MITSUBISHI PAJERO 2.5 TDI 1996 дългата база с автоматична скоростна кутия. Возилото ще го използвам по асфалт от време на време по черни пътища да стигна до някой язовир за риба . За тежак offRoad както и за високи скорости няма да го ползвам.За високи скорости си имам мотор . Искам да знам добре ли съм се насочил към тази машина като за първа и ако може да ми кажете основни + и - за нея и с кое трябва да внимавам
    Благодаря предварително

До: Новобранец има нужда от компетентен съвет

Имам същото Паджеро и го ползувам точно така. Колицата си я бива. Вземай я. Провери си всичко и карай. Моята не бих я сменил с друга..................е може и да я сменя,ама като ми остане някои лев в излишък.

Коментар

казваш че мапинката си струва а в какво е разликата между 2.5 и 2.8 тди освен в кубиците и конете с вериги ли са и двата дайте ми повече инфо за двигателя

Коментар

2.5 е с ремък, а 2.8 верига , ако си намериш 2.8 къса база е по-добрия вариант на паджеро.Автоматик със супер селект автоматична кутия.
        FREELANDER 2000 TDI 1999 г.

Коментар

колега автоматичните кутии не са много за предпочитане за каране на тежък терен а и повече гориво харчат при каране в пресечени местности един познат кара такъв пожечето в тежки терени две кутии счупи и се пренуди да смени на ръчни скорости ако евентуално си купиш автоматик при навлизане на тежък терен винаги прежключваи на бавните според мен наи добрия вариант е паджеро 2,8 тди супер селект изпълнение ръчни скорости надявам се да съм помогнал
          0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от IcEboy Преглед на мнение
            Казваш, че машинката си струва, а в какво е разликата между 2.5 и 2.8 тди, освен в кубиците и конете? С вериги ли са и двата? Дайте ми повече инфо за двигателя!
            Първоначално публикуван от krasimir83 Преглед на мнение
            Колега, автоматичните кутии не са много за предпочитане за каране на тежък терен, а и повече гориво харчат при каране в пресечени местности. Един познат кара такъв повечето в тежки терени, две кутии счупи и се принуди да смени на ( смени с или мине на ) ръчни скорости. Ако евентуално си купиш автоматик, при навлизане на тежък терен винаги превключвай на бавните! Според мен най-добрия вариант е паджеро 2,8 тди супер селект изпълнение, ръчни скорости. Надявам се да съм помогнал.
            ....След тази граматика, какво да си помисля за качеството на "съветите" ....
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X