Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет - Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI или Land Rover Range Rover Vogue 4.4 V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за съвет - Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI или Land Rover Range Rover Vogue 4.4

Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
    Купи си Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI. да има поне един във форума
    Да това ще взема. Чакам само да падне акциза и трагвам към Германия.
    Чудя се само дали да пусна нова тема”Помощ при избор на 4” лифт за Jeep WK” или тук някой ще ми помогне.
    Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

До: Моля за съвет - Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI или Land Rover Range Rover Vogue 4.4

Само гледай да не вземеш моето Хеми. Черното е за мен.
      Не бе. За кво ти е тва. Тва харчи много. Няма рама. Постоянно се троши и частите са скъпи. С една дума американска кочина.
      Тойотата е по-добре. Воуг-а още повече.

Моля ти се, не си взимай кола като моята.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        Само гледай да не вземеш моето Хеми. Черното е за мен.
        Не бе. За кво ти е тва. Тва харчи много. Няма рама. Постоянно се троши и частите са скъпи. С една дума американска кочина.
        Тойотата е по-добре. Воуг-а още повече.

Моля ти се, не си взимай кола като моята.
        Споко няма да е черен, имам си такъв(e не е Jeep a Mitsubishi) и всеки ден съм на автомивка. Майтапа на страна, много те моля ако знаеш дай линк за 4" лифт кит който да е проверен.

Коментар

Моят съвет е да погледнеш в US сайтовете данните и параметрите на 2006 Nissan Xterra Off Road и ако т'ва те удовлетворява купувай без да се замисляш,лично за мен т'ва е най-доброто за тежки терени.Успех в избора.

Ако още веднъж приложите рекламни линкове ....... няма да можете да пишете повече във форума!
          Последно редактирано от CarTest™; 09-12-09, 13:24.

Коментар

Е може ли първото мнение и такава глупост да се напише?
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Е може ли първото мнение и такава глупост да се напише?
              Ами погледни по-горе, потъркай си малко очите...
              Амиии пак е там!

Модератор!!!!
              Моля за съдействие, махнете няколко поста, начиная от този.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Светльо, това е форум, т.е. всеки има право на мнение, пък било то и погрешно, или абсурдно...
                Не си ли свикнал вече с подобни мнения? Появява се някой, който е чул на маса, че еди си коя кола била по-по-най и започва да ни обеснява, че ние тука нищо не разбираме, щото не харесваме примерно китайските върховни всъдеходи...
                Последно редактирано от giorgio; 09-12-09, 13:24.
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от val76 Преглед на мнение
                  Моят съвет е да погледнеш в US сайтовете данните и параметрите на 2006 Nissan Xterra Off Road и ако т'ва те удовлетворява купувай без да се замисляш,лично за мен т'ва е най-доброто за тежки терени.Успех в избора.

Don't miss this opportunity, kindly check excellent....
                  Или просто реши да си направиш бърза реклама?
                  Последно редактирано от Сашо Пунчев; 09-12-09, 13:28.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Светльо, това е форум, т.е. всеки има право на мнение, пък било то и погрешно, или абсурдно...
                    Така, е ама за догодина като попадна в същата дилема търсачката ще ме зарине със спам, като тоя ми пост.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от val76 Преглед на мнение

Ако още веднъж приложите рекламни линкове ....... няма да можете да пишете повече във форума!

Благодарен съм на всеки отговор дори да е реклама. Честно казано не бях поглеждал US сайтовете. Ако сърцето ми не бе пленено от Quadra-Drive2 (някой бе казал че кола се купува със сърце) щях да взема Nissan Xterra off road( голям мотор,реномирана марка, сравнително ниска цена, 1 блокаж по-малко може да се преглътне)

Цитат:
                      Мнение на Джамбазов
                      "Е може ли първото мнение и такава глупост да се напише?"

Много бих се радвал ако Гн. Джамбазов обясни защо не е добър Nissan Xterra off road. Мисля че ще е полезно не само на мен.

Коментар

Мислих, че е очевидно, но май не е. Тази Екстерия си е една навара със седалки и с двигател които е доста непознат за нашите ширини. Става за офф, колкото моя Хайлукс Виго.
                        Светва ти лампата и започва голямото чесане по сервизите и многото теми от типа "Някой да помогне, красотата спря да върви...."
                        За тези който могат да гледат ето една снимка на Екстерията отдолу.
                        Прикачени файлове
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не е казано, че не става за извън пътя. Може да се ходи за риба и да се кара по ливадите - със сигурност.

Ето това обаче "т'ва е най-доброто за тежки терени" си е повече от абсурдно изказване...

А рекламният линк нямаше нищо общо с въпросния нисан.

Коментар

Jeep Liberty 2006 2.8 CRD 173hp
                            (trial rated)* демек: фабричен офроуд пакет
                            мисля 6те ти свхрши работата

Коментар

Trail Rated не е офроуд пакет, а означава че модела е покрил изискванията на Nevada Automotive Test Center (NATC) по отношение на маневреност, сцепление, преодоляване на водни препятствия, артикулации и клиренс, и това го прави годен за експлоатация извън пътя.
                              Между другото изискванията са доста ниски.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                                ...
                                Между другото изискванията са доста ниски.
                                Напиши ги за ориентир.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X