Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет от някои дето разбира моля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет от някои дето разбира моля

привет колеги,

искам да ви попитам дали някои разбира от SUBARU IMPREZA STI
    предлагат ми такъв автомобил 2007г на 60.000км и се чудия дали да си го купия. четох в няколко форума че много били чупещи тези коли и че без сериозни подобрения, двигателя бил много капризен.
    знам че не ви питам за джип, но все пак е 4по4

мерси предварително
    Последно редактирано от chephe21; 20-11-09, 00:31.
    ONLY 4x4

До: Съвет от някои дето разбира моля

Извинявай колега но колата от кой модел е

WRX или

WRX STI.

Така както си написъл сигурно е втория вариант
    only 4 x 4,sim AWD

Коментар

2007 това е последния фейс лифт на старото купе.

Ако се не лъжа беше така .
      Разбери автомобила дали е пипан по мотора, т.е. участвувал ли е в дрифтове или други тем подобни истории.
      only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Дрън дрън та пляс.

За кола с такива показатели няма по-здрава кола. Да не говоря как върви.

Проблемът е че е много трудно да се намери бройка която да не е пипана, тюнингована, сдъвкана и изплюта. Или участвала в ралита. Тия са най-капан, понеже много части по тях се свалят за състезанието и после колата изглежда супер запазена.

А ако е минала през такива приключения, после е лотария.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Колата не е пипана,има сервизна книжка и е първа ръка.
          Само испускателната система е сменена и консумативи като масло и накладки.

Четох че Няма как да не са смени радиятора с по голям и кувани бутала/сегменти се споменяваха често във връзка с Impreza STI
          ONLY 4x4

Коментар

Колата ако е с българска регистрация и е била дрифтарка или нещо подобно то хората които са фенове на този вид спорт,хоби и т.н трябва да я познават - Разпитай.

Иначе 60 000 км не са нищо за този автомобил.
            only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнение
              Колата ако е с българска регистрация и е била дрифтарка или нещо подобно то хората които са фенове на този вид спорт,хоби и т.н трябва да я познават - Разпитай.

Иначе 60 000 км не са нищо за този автомобил.
              Регистрирай се в във форума на Субару и форума на дрифтаджиите,колата не може да не се знае и дали има някакви интервенции.
              Гоблин е абсолютно прав.
              Ако е WRX STI,би трябвало да е с ковани бутала.
              SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
              0878299791

Коментар

Първоначално публикуван от Златко Илев Преглед на мнение
                Регистрирай се в във форума на Субару и форума на дрифтаджиите,колата не може да не се знае и дали има някакви интервенции.
                Гоблин е абсолютно прав.
                Ако е WRX STI,би трябвало да е с ковани бутала.
                в кои форум по точно??Аз четох в разни саитове извън страната,защото не намерих подходяща бг-страница.
                ONLY 4x4

Коментар

Мога да кажа само,че точно този модел е причината за да се регистрирам в този форум!Имах SUBARU IMPREZA STI WRX. Модела е разбира се е с боксеров мотор,интерколер турбо със задвижване на четрите колела /междуосев диференциал с електронно разпределение на въртящия момент между двата моста/,6-степенна скоростна кутия,права генерация и 300 коня под капака.Това си е модел,който е правен за WRC и мога да потвърдя здравината,както и вървежа на този автомобил!Моето мнение е,че няма да сбъркаш ако си купиш такъв автомобил,особено ако си фен на спортните коли!Ще има и такива,които ще ти завиждат разбира се!Изключително правилен избор за истинска кола!УСПЕХ!!!

Коментар

някои знае ли сервиз в София/Бояна които пипа само такиви коли?
                    разбрах че тази кола дето ми предлагат само там е ходила за смяна на консумативи
                    ONLY 4x4

Коментар

Модераторите да кажат дали може да напиша форумите и сервиза,защото тук има железни правила за рекламата на други сайтове и т.н.
                      SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                      0878299791

Коментар

форума си го намерих вече, повече ме интересува сервиза...
                        ONLY 4x4

Коментар

Митака , виж има цял раздел във форума на Субару.
                          Дали е добър или не аз не знам
                          only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Колега просто не можем да ти дадем съвет за кола която не сме виждали.

АКО не е издевателствано с колата, няма да имаш проблеми.

За двигател неучаствал в гонки и състезания тия приказки за бутала и прочие са глупости. Това е ако ще участваш в гонки и състезания.

Единственото нещо което съм виждал като проблем на тези коли е в лагерите на задните главини. По някое време почват да стържат ако натовариш колата яко в завой. Поне съм го чувал като сравнително редовен проблем.

Също така често имат един отвратителен шум в амортисьорите, случва се да се разтропат като за световно, все едно ти тропа предницата. Амортисьорите си работят идеално, просто при ниски скорости на дупки тропат неприятно. Но това беше проблем с предишните години, който за 2007ма трябва да е отстранен. Нещо по амортисьорите трябваше да се гресира, но никой не го прави и почват да тропат. Не помня подробности.

Ако колата е чиста и пазена и ако и знаеш историята - мисля че няма за какво да се безпокоиш.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

колеги,

мерси за отговорите до тук, ще трябва да закарам колата на някои сервиз, там да прегледат двигателя и.т.н. и след това да решавам дали да я купия.

ще пиша скоро, като имам резултати
                              ONLY 4x4

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X