Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за покупка на Nissan Patrol 3.0d

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за покупка на Nissan Patrol 3.0d

Колеги и аз се запалих по тези колички
    Моля ако някой има наблюдение върху този модел да даде акъл,съвет,упрек - приемам всичко
    Модела е:
    Nissan Patrol 3.0d
    Дата на производстводекември 2001 г.Тип двигателДизеловМощност (к.с.)158 к.с.Скоростна кутияРъчнаКатегорияКъса базаПробег192000 км

Най-вече ме притесняват различните мнения за мотора - фороми много,мнения също
    Дано вещите по въпроса помогнат бързо
    "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
    "LZ1WAN"

До: Помощ за покупка на Nissan Patrol 3.0d

Забрави!
    Тази двигател се препоръчва и купува след 2005 год.
    LZ1VMH

Коментар

Естествено - упрек.
      Образовай се в този подфорум
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

направо ме разбихте!!!
        "LZ1WAN"

Коментар

Първоначално публикуван от vnsh Преглед на мнение
          направо ме разбихте!!!
          2,8-цата не ти ли хареса?
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Двигателя е много омазан с масло по главата и около турбото,а и ми се струва че като го напъна няма мощност
            В понеделник ще го вода на "доктор" за по точна диагностика
            А и нещо и вънщно не се "влюбих"от пръв поглед
            "LZ1WAN"

Коментар

... А и нещо и вънщно не се "влюбих"от пръв поглед
              Дали си струва да го водиш на преглед тогава? Много масло около турбото не звучи добре.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение

Естествено - упрек.
                Образовай се в този подфорум
                мерси колега
                Но съм изчел всичко във основния и в подфорума доста преди да пусна темата
                Даже и братушките какво са написали съм го прочел много внимателно
                Така че съм се пообразовал доста (не че попринцип не съм)
                Гледал съм и съм чел за недостатъци и предимства на почети всички модели джипки (идеята за джип е от доста време - трудно се води цялото семейство на офроад с АТВ)
                Идеята ми е ако някой е карал или кара Нисан с такъв мотор да сподели лични наблюдения!
                А иначе кой какво е чул-недочул от някое другарче е малко несериозмо мнение
                "LZ1WAN"

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                  Забрави!
                  Тази двигател се препоръчва и купува след 2005 год.
                  Колега мотора 2.8 се произвежда до 1999-2000год. А след това се произвегда 3.0Д.Проблем с мазането е имало наистина в началото но според писаното по западните фороми 3.0д се произвежда от 1999 - и проблема е решен още в 2000,а всички мотори с проблем са изтеглени за ремонт
                  А според теб яовек не трябва да кара Nissan Patrol произведен между 1999-2005 Или стара кощница или ново
                  "LZ1WAN"

Коментар

Споделял съм във форума. Имам Нисан от 2005-та края. Благина голяма е.
                    Много зависи от това как е експлоатирана и стопанисвана колицата. За едни 20-мин. мога да ти направя резюме след проба.
                    Мазното няма значение.
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                      Споделял съм във форума. Имам Нисан от 2005-та края. Благина голяма е.
                      Много зависи от това как е експлоатирана и стопанисвана колицата. За едни 20-мин. мога да ти направя резюме след проба.
                      Мазното няма значение.
                      Теб и колегата Goldy съм чел доста сериозни неща за Нисан
                      Точно в гледането на количката е проблема - тази която е с 2.8V6 е много "мърлява" отвсякъде - омазан е почети целия двигател,кормилната кутия (отляво дори и по окачването е текло масло).Притесняваме че "надува" и водата в разшерителния съд.Абе има доста забележки Но въпреки това мисла да я заведа да я погледне едно приятелче(усеща ги дизелите)
                      Мерси за предложението за помощ но сме много далече един от друг само за една 20-мин.проба
                      "LZ1WAN"

Коментар

...
                        Проблем с мазането е имало наистина в началото но според писаното по западните фороми 3.0д се произвежда от 1999 - и проблема е решен още в 2000,а всички мотори с проблем са изтеглени за ремонт...
                        Ми ето, че сам си си отговорил на въпроса. Проучи му сервизната история. Ако е минал през сервизната програма на Нисан за отстраняване на дефекта, проблеми няма.

Коментар

Теб и колегата Goldy съм чел доста сериозни неща за Нисан
                          Точно в гледането на количката е проблема - тази която е с 2.8V6 е много "мърлява" отвсякъде - омазан е почети целия двигател,кормилната кутия (отляво дори и по окачването е текло масло).Притесняваме че "надува" и водата в разшерителния съд.Абе има доста забележки Но въпреки това мисла да я заведа да я погледне едно приятелче(усеща ги дизелите)
                          Мерси за предложението за помощ но сме много далече един от друг само за една 20-мин.проба
                          Колега, какъв е този двигател 2,8V6? Доколкото аз знам Нисан няма такъв мотор.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                            Ми ето, че сам си си отговорил на въпроса. Проучи му сервизната история. Ако е минал през сервизната програма на Нисан за отстраняване на дефекта, проблеми няма.
                            Във форума някъде срешнах някъде ,че по VIN кода в сервизна програма на Нисан ножеда се види историята на колата - въпросът ми е: това можели да стане и в България и някой знаели как
                            "LZ1WAN"

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              Колега, какъв е този двигател 2,8V6? Доколкото аз знам Нисан няма такъв мотор.
                              2.8 турбо дизел 6 целиндъра 136к.с
                              "LZ1WAN"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X