Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся джип

Кажете какъв джип да си купя за хард офроуд?Цена до 7000лв,но да не е тунингован Спрял съм се на Тойота Ленд круйзер 1989г.Мисля,че двигателят е слаб-някакви 86 кc.Моля ви изкажете мнението си.Мерси предварително.

До: Търся джип

Първоначално публикуван от mitaka234 Преглед на мнение
    Кажете какъв джип да си купя за хард офроуд?Цена до 7000лв,но да не е тунингован Спрял съм се на Тойота Ленд круйзер 1989г.Мисля,че двигателят е слаб-някакви 86 кc.Моля ви изкажете мнението си.Мерси предварително.
    Добър избор си направил!
    Аз съм с такава...слабичък е мотора,ама има и бавни...Е-за състезания ще е слабичък,но доста хора
    от форума са сложили интеркулер на този мотор,други са монтирали по-мощна турбина,а трети....и двете!
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Да ти предложа моя с по мощния мотор 90 кс.1993 http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=67617

Коментар

А какви модификации могат да се направят по окачването?

Коментар

Първоначално публикуван от mitaka234 Преглед на мнение
          А какви модификации могат да се направят по окачването?
          Точно тВа магаре е много благосклонно на ъпгрейд!
          Въпрос на виждане по въпроса,и...пари-нищо друго!
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Може ли да се направи окачването с пружини и амортисьори с по-големи ходове?

Коментар

Всичко е възможноима доста писано във форума -потърси и ще намериш.

Коментар

Помисли и за Г класа, фабрично с два блокажа (ръчни) и окачване на пружини.

Коментар

Колега,зависи от предпочитанията ти!Има джипове с междуосев диференциал и такива без...има джипове на цял преден мост и такива на носачи...има джипове на пружини и такива на ресори!Що се отнася до ТОЙОТА,мисля че ще трябва да си приготвиш малко повечко ако искаш да е по-читава!До колкото разбрах,често срещан проблем при тези джипове е прегряването.Отностно мотора 2L-T тези 86 коня не са наистина кой знае какво.Понеже и аз съм се нацелил в същата Тойота Ленд Круисер съм се нагледал и на 1KZ-T мотора със своите 125 коня,който няма нищо общо с по-стария 2L-T мотор!УСПЕХ и да се похвалиш с придобивката!

Коментар

Джипката на която си се спрял,като съотношение цена и качество си заслужава,стига да е читава конкретната!Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X