Здравейте колеги предварително се извинявам ако темата която ще пусна е пускана и друг път. Решил съм да си взема джип и съм се спрял на Витара дълга база 98 година 2000 кубика 136 коня мисля че е 6 цилиндъра В-образен двигател също така имам идея да я карам на Газ. Какво мислите по въпроса избора ми правилен ли е защото неразполагам с много средтсва за по хубав джип а тоя искъм да си го карам из града и по черни пътища не за Оффроуд. Какви са ви впечетленията за тоя модел като здравина и надежност. Бях се спрял на Jeep Cherokie 2.5 tdi но чух доста негативи за тях. Предварително ви БЛАГОДАРЯ всяко ваше мнение ще е нужно за мен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за Витара
Свий
X
-
До: Мнение за Витара
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеВиж Витара форума,но скоро четох не много
добри неща,за шест цилиндровите двигатели
на Витара.Успех.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнениеГледъх и там едно момче е пуснало запитване от 15 септември и никой не му е отговорил.И тук нещата май ще са същите от 70 потребителя видяли темата ми само 2-ма могат да дадът мнениеОтностно двигателя се пишат много противоречиви неща, всичко е въпрос на късмет. Витари на части има бол, така че няма от какво да се притесняваш.Ники от Бургас има такава Витара за продаване, ако искаш чуй се с него за повече информация: 0888 338 162
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
сложен и труден двигател , особено ако е за ремонт. но пък е 136(140) к.с. няма добри отзиви за него. ако е читав и си добър стопанин може да те кара много. аз карам 1.6 16w 97(100 )к.с . на къса база. струва ми се 4е ще доиде слаб за дългата база . за мен 2.0 - 4 цил. е по добър вариант , особено за газ899180483
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар