Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ при избор на джип

Здравейте колеги! Бих искал да Ви попитам за мнение и съвет относно избор на джип.Набелязъл съм 4 модела и се колебая между тях.моделите са:
    1.Land rover Discovery 3-2700 кубика 190 коня
    2.Range rover модел 2005-2006-2007 - 2700 кубика 190 коня
    3.Jeep Grand Jerokee модел 2007 двигател 2.8 cdi (конкретно mercedes benz двигателя)
    4.Mitsubishi Pajero 3.2 DID двигател 160 коня -2007-2008 година

определено ме интересува дизел и автоматик.Идеята е колата да се ползва главно onroad,също ме интересуват и възможностите за offroad предварително благодаря за съветите.
    поздрави
    p.s съвсем забравих за митсубишито,затова го добавих
    Последно редактирано от boje; 06-10-09, 18:52.

До: Помощ при избор на джип

Ако off-е по улиците на Бъкстон и Манастирски ливади, вземай което е най-тънко. Инак отатък Ок.път - трудна работа
    ПС Невидях откъде сте. Може пък да важи за пловдивското околовръстно.................. Или за някое друго?

Коментар

Пропусна една марка.TOYOTA

Коментар

уцелил си изключително точно районите точно под/над/по околовръстното,бъкстон и из София..
        не съм я пропуснал,просто не съм попаднал не подходяща,а това са предложенията,не ми предлагат тойота..

Коментар

Колеги,една питанка.Mitsubishi Pajero2.5td или Suzzuki Vitara 2.v6

Коментар

Здравейте отново колеги!търсенето и мисленето продължават,но се промениха предложенията.в момента може да се каже,че се намирам на финалната права и се колебая между :

1.Land rover Discovery 3 2.7 TDV6
            2.Jeep Commander 3.0 CRD

и двата автомобила са автоматик.кажете моля ви предимствата и недостатъци на всеки един от тях.както и ако може някакво сравнение -разход,здравина и тн.
            Благодаря предварително

Коментар

Mitsubishi Pajero2.5td или Suzzuki Vitara 2.v6
              От тая Витара по-добре да бягаш. Налага ми се да поддържам такава и не съм доволен от нея. Скъпи и дефицитни части.
              Vitara 2.0 V6
              Honda CRV (Gen 1)
              Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
              ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
                От тая Витара по-добре да бягаш. Налага ми се да поддържам такава и не съм доволен от нея. Скъпи и дефицитни части.

И аз съм чул, че тоя двигател бил малко... недуразумение (ако мога така да кажа), в смисъл 6 цилиндъра на 2л обем и скъп за поддръжка, ако ще е витара по-добре да избере друг двигател. Чичо ми и сина му имат 1бр дълга база 2л и 2 къса база 1.6л газифицирани и при положение, че ги ползват за работни магарета и юркане на къси разтояния и отделно като знам, че не са от най поддържаните, излиза че са доста корави машинки.
                Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                X