Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за ГЛК 350 цди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за ГЛК 350 цди

Търся си ГЛК ,но се чудя дали има смисъл от доста по скъпите след фейсови модели или да е от последните преди фейса с 231 коня мотора и 7G+ кутията.Изчел съм де що има информация,но все пак и друго мнение не е излишно.
    От търг ще е най вероятно,че нашите джамбази не познават парите,а па и как ги маскират и връщат километри...От търговете идват натурални,с история,реален пробег,проверени за удари и повечето пъти с два комплекта гуми...
    Ааа и продавам МЛа-перфектен,става за свои хора.
    Последно редактирано от Даниел Цветков; 28-07-26, 09:00.
    GLK 350cdi

В интериора има огромна разлика - като при W204 и W212 преди и след фейс. Освен, че фейсовата отвътре изглежда по-добре, може да пуснеш аудио през блутут без да добавяш модул. Поне за мен това им е най-значимата разлика...иначе си е все същата бангия.

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Аудиото през блутута е най важната функция на една кола, дума да не е.

Батка, 5-та тема пускаш за това GLK, видяло се че ти е мерак, взимай го. Имам от 6 години преди фейслифтово GLK 3.0 бензин с газ - ами супер кола е, доволен съм. Освен поддръжка съм ремонтирал гълтача на ключа, модула на АБС, маслен охладител, термостатното тяло и май това - като се има в предвид че това са им традиционни болежки. Ходова част не съм правил с изключение на един носач още като го купих. Чува се от време на време сега някакво почукване, може би биалетки, но като цяло е издръжлива на лоши пътища.
    Фейслифтовите са по красиви вън и вътре, ако имаш възможност взимай такова. Аз започвам да се чудя мойто с какво да го сменя, че поостаря малко и е време за нова кола, ама като гледам новите модели се замислям да се откажа да го сменям.
    '97 Musso 3.2
    ...

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Еййй, как го караш без блутут това нещо, бе?

ГЛК е по-малко от МЛ, а и като комфорт предполагам ще е по-зле.Брат ми наскоро продаде неговия, беше дизел, мисля 204 кончета, от 2015-та година.Внесе го от САЩ, на реални 79000 км.Доволен беше, нищо не се е повреждало.Спирането не му харесваше, и слага нови дискове и периферия от AMG, и пак не спирал както трябва

Коментар

Успокойте нервата-взех си каквото поисках!
      Тук явно са интересни темите от хиляда страници на ГЧта на спарки,другите са...в ъгъла.
      Та взех си ГЛК 350 цди ноември 2011г с 231 коня мотора със 7G+ кутията.Ами супер е!Пълна кожа,подгреви,швейцарка,чиста история(пълна при това),на 218000 реални,два комплекта гуми на джанти и т.н.
      Кара се много по леко от МЛа(той замина за Германия),върви като блъскаща количка от луна парка.А бе доволен съм!Кърмъзъ цвят.
      GLK 350cdi

Коментар

тт Натиснете снимката за да я уголемите

Име:763112007_122139056961181420_2671680834703563592_n.jpg
Прегледи:207
Размер:366.9 КБ
ID:7048880 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:762867868_122139424455181420_2692429962856536197_n.jpg
Прегледи:208
Размер:491.0 КБ
ID:7048879
        GLK 350cdi

Коментар

Честито!
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Съединител - долен, ляв педал.
          Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Благодаря!
            GLK 350cdi

Коментар

Със здраве да се кара, много хубав цвят!

Коментар

Барем милион безаварийни и кални километри !
                С тоя двигател е супер ,бравос !
                TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                X