Здравейте! Направих 2 години с алфата , бе изби си парите и ядове кой знае какви не ми е създавала, при все че я взех по-евтино от цената на почивка в Кранево....ръждата си напредва, но има още хляб в нея. Обаче поддържам няколко имота, мои и на роднини, и както се досещате багажника ми идва малък, не че не съм я товарил като бус, ама за обемните работи не винаги минава номера. И обмислям в близките година - две покупка я на комби, я на миниван или ако се видя с повече пари на джип. Търся нещо, което ще ми е в ролята на мпс за хамалска дейност и втора кола в семейството, дето евентуално ще става и да мизерен път. Това , на което държа откъм екстри хладничко лятото, топличко зимата, музичка, място и толкоз...... Откъм мощност търся да е под 100 коня заради данъците. Единствено откъм конете съм склонен да направя компромис ако е гледан форрънър от 90-те, тлк90 и форд галакси мк2 тдци 2ката 140 коня, това са ми част от фаворитите последната бях карал такава преди 5 години 2к км и останах с приятни впечатления, въпреки насадените ми стереотипи за марката, гледам и цена държат щото ако ще има 3ти ред седалки, държа на него да може да сядат възрастни и да не заема място в багажника като не се ползва.... Другото, което ме вълнува, е да не ме занимава със себе си, сиреч постоянно нещо да се троши и чопли по нея и без гнилочи и ръждилници.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Работен автомобил
Свий
X
-
Имаше едни баничарки на Рено 4х4Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнениеЗдравейте! Направих 2 години с алфата , бе изби си парите и ядове кой знае какви не ми е създавала, при все че я взех по-евтино от цената на почивка в Кранево....ръждата си напредва, но има още хляб в нея. Обаче поддържам няколко имота, мои и на роднини, и както се досещате багажника ми идва малък, не че не съм я товарил като бус, ама за обемните работи не винаги минава номера. И обмислям в близките година - две покупка я на комби, я на миниван или ако се видя с повече пари на джип. Търся нещо, което ще ми е в ролята на мпс за хамалска дейност и втора кола в семейството, дето евентуално ще става и да мизерен път. Това , на което държа откъм екстри хладничко лятото, топличко зимата, музичка, място и толкоз...... Откъм мощност търся да е под 100 коня заради данъците. Единствено откъм конете съм склонен да направя компромис ако е гледан форрънър от 90-те, тлк90 и форд галакси мк2 тдци 2ката 140 коня, това са ми част от фаворитите последната бях карал такава преди 5 години 2к км и останах с приятни впечатления, въпреки насадените ми стереотипи за марката, гледам и цена държат щото ако ще има 3ти ред седалки, държа на него да може да сядат възрастни и да не заема място в багажника като не се ползва.... Другото, което ме вълнува, е да не ме занимава със себе си, сиреч постоянно нещо да се троши и чопли по нея и без гнилочи и ръждилници.
Ако намериш жива. Проста евтина за подръжка, проходима и достатъчно обемнаПанайот Бърдарски
0887 60 77 22
-
Аз вече шест години , ползвам за работна кола Chrysler grand voyager , вече му направих почти 200000км. Три реда седалки , втори и трети се прибират в пода и се образува товарено пространство 250 на 123см. Избил си е парите десетки пъти.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
- 1 like
Коментар
-
С какъв двигател и скорости е? А и все пак е добре да напишеш кое поколение е, че те май са страшно много.Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнениеАз вече шест години , ползвам за работна кола Chrysler grand voyager , вече му направих почти 200000км. Три реда седалки , втори и трети се прибират в пода и се образува товарено пространство 250 на 123см. Избил си е парите десетки пъти.
Коментар
-
Бях заглеждал форрънър 2.4 90 коня, и тук там тякой барнат лк до 100 коня уж ги хвалят в ютуб и още държат що годе нормална цена.Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеДжип с малки данъци е финансовата опора на кварталния сервиз.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар