Лоши Тойоти няма, пак според тукашните мнения. Иначе, освен че нямат живи съученици, струват колкото гарсониера в малък град
. Скоро гледах Лексус, дето е Круизър, от 2003 година, 20 еврака. Мерси. И то в автоморга(къща).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръка на джип с висока проходимост до 30000 лв
Свий
X
-
- 2 likes
-
Точно в момента не знам ще можеш ли да си купиш, нито ще си намериш ли после части на нормални цени, но да, за тези пари има доооста добри предложения. На не повече от 5-10 години според класа. Но както каза sonda, всеки с мерака си.
-
Прощавайте за спама, но наистина ли има по магазините в БГ нови Ниви!?! В Нар, примерно не съм виждал от години, а те са официалните там някакви на ВАЗ за БГ...
-
Истинска мистерия защо 20+ годишна Тойота/Лексъс струват колкото чисто нова Лада Нива / Датчия Някаква…Дела трябват, а не думи.
- 1 like
Коментар
-
Пламене...Безсмислено е..Вчера си говорим с моя другар от Якутск, ходили с негов приятел на рыбалкa в тайгата некъде на 700 километра..Викам с Нива ли ходихте ? Ама нали са и те загубени ора и не знаат, и си купили от тия дртите и сбърканите талиги
..Ама сигурно ще да са много назад в списъка дето записват в хоремага за ниви, иначе що...
-
Точно за извратеният пазар в страната на „Круза-ците", спамих в предишният си пост.
-
На Северо Изток в Русия им е по-изгодно да вземат японец + това е и имиджова стока, и части(нови и беушни) имат в изобилие и опит имат механиците им, ние нито вече легално можем да вземаме части от Русия оригинални нито японските автмобили са на нормални цени тук, щом ми се жалват Уазкаджиите по Видинско да им търся джипове от ЮК, че не могат да си намерят части...
-
Изобщо не е мистерия.
Обаче цените нямат връзка с качеството или пък с реалната необходимост.
Учебникарския пример е че диамантите са скъпи а водата евтина. Обаче диамантите не ти трябват за нищо, а без вода си довиждане след два три дни.
- 3 likes
Коментар
-
Луд свят. Само балами купуват диаманти.Първоначално публикуван от Jasonf Преглед на мнениеИзобщо не е мистерия.
Обаче цените нямат връзка с качеството или пък с реалната необходимост.
Учебникарския пример е че диамантите са скъпи а водата евтина. Обаче диамантите не ти трябват за нищо, а без вода си довиждане след два три дни.Дела трябват, а не думи.
- 1 like
Коментар
-
Ниви, също. Верно луд.Първоначално публикуван от Plamen Alexandrov Преглед на мнение
Луд свят. Само балами купуват диаманти.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо
Silverado 1.3 i
- 2 likes
Коментар
-
Така е, само дето ако няма вода за тези със диамантите, за другите сигурно и въздух няма да има...Първоначално публикуван от Jasonf Преглед на мнение....
Учебникарския пример е че диамантите са скъпи а водата евтина. Обаче диамантите не ти трябват за нищо, а без вода си довиждане след два три дни....
По темата тази обява все още е активна и цената от 55К когато беше публикувана преди година и половина, вече е намалена на 38К - Toyota Land Cruiser 100 4.7i Facelif : https://www.mobile.bg/obiava-2169706...-4-7i-facelift
Коментар
-
С тоя шлеп, какво се очаква да направиш в гората?
-
Фронтерата която имаш е много по-проходима в гората , от тая лъскава Тойота, аз такава машина не бих я драл по дърветата, иначе за разходки на всякъде по нормални и черни пътища е супер. Късите са най - добри за гората, ама за семейно пътуване не стават , и аз нямам възможност за скъпи и големи , но от опит знам че средните са компромис, като не мога да взема тесен завой в гората, дрифтя със задното и ме изнася да не стържа калниците по дърветата.
-
-
Иначе аз дълго време ползвах Паджеро 2 за евридейка и в гората! Ма беше дизел 2.8 и Супер Селект. Ми където минаваха другите го минавах и аз съвсем спокойно. Ся верно сложих малко по-големи гуми и беше с Уорн, ама ...Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Далече по пътя и далече извън пътя е много различно. За планинско трябва нещо по-късо и по-високо. Аз съм с ГЧ 2011 и съм на прага на големината, но върви на всякъде - скали, кал. Но като гледам Сузикита как си минават безгрижно и ревнувам. Иска ми се да взема Дуранго, но няма да имам шанс с него. Паджерото дълго ми се вижда.
Другото е, че трябва да прежалиш боята
- 1 like
Коментар
-
Точно, късо и леко е ключа към проходимоста, навремето с Ферозата съм вадил кви ли не джипове по балканите и в големия сняг аз си вървях отгоре все едно съм на паркинга пред мола и другите пускаха блокажи, спускаха гуми и т.н.
Обаче не са много късите и леки джипове, които да имат пълно щастие - я мотор няма да имат с повече от 64 к.с. я раздатката ще е от кафемелачка, я мостове и карета ще са от фиат панда или ще са преклонна възраст, хубавите дето ги имат тия качества ще са силно олекотени от корозия - визирам японските и корейските, които ако са у ред, нямат спиране офроуд Виатара, късо Паджеро, къса Йота и т.н. ама пуста ръжда...
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар