Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно Jeep Wrangler X 2008 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно Jeep Wrangler X 2008 година

Здравейте, колеги.
    Харесъл съм тази джипка от Америката. Двигателя е 3.8 v6 автоматик, не е Рубикон, но има доста подобрения и в описанието пише, че мостовете са Dana 44.
    Нямам представа дали има блокажи. Гумите ми се струва, че са 33ки. Лифта не знам колко инча е, но изглежда сериозен.
    Колата е претърпяла някакъв лек инцидент. Както виждате има откачена щанга на 2рата снимка и счупена вежда на 4тата снимка.
    Не мисля, че има ръжда, защото е от южен щат, където няма сняг.
    Не съм тежък офроудаджия, а колата ми е по-скоро за Гърция да си дърпам каравана, лодка.
    Какво ви е мнението, заслужава ли си джипката?
    Благодаря предварително!
    Поздрави!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:63432465_Image_.jpg
Прегледи:53
Размер:71.9 КБ
ID:7015569 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3f71620f0bf1411f8cac91c4967cf3b8_ful.jpg
Прегледи:55
Размер:61.9 КБ
ID:7015570 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2071876a1c6443fa8da2ea66271d2dc7_ful.jpg
Прегледи:52
Размер:53.2 КБ
ID:7015572 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ebcae87fe37b4d57ab8384abdb4a288e_ful.jpg
Прегледи:51
Размер:63.8 КБ
ID:7015574
    Прикачени файлове

Не мисля, че ще излезе на добра цена, а ако не ти дадат тавана ще трябва да търсиш бризент или да го пишеш "вечното кабрио".
    Мотора не е НЕМИ, което мен не ме кефи, но ВраНгел с НЕМИ май няма. Щангата, според мен ти е най-последната грижа. Също веждата и калника.
    Отдавна не бях виждал къс.
    В началото на 90те имах такъв, 4.2 редови, 89г производство. Много му се кефех. И сега ми е тръпка. По морето оставяхме тавана и вратите да пазят място на паркинга. Голям купон беше
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Я, благодаря за инфото. Ще намеря, мамка му.
      Това има ли го с 2 врати?
      Последно редактирано от drukman; Днес, 12:03.

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Намерѝ и за мен

• Tenere660
      Tenere660 коментира
      Редактиране на коментар
      Мисля, че е без покрив. Ще ми трябва бризент мхм.
      Ще видим какво ще дойде, винаги има по някоя "приятна" изненада : )

Проблем на Wrangler с 3,8 двигател е слабата скоростна кутия 42RLE, която за теглене... мхм...
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Tenere660
      Tenere660 коментира
      Редактиране на коментар
      Ами ще гледам да не дърпам много големи яхти : )

Аууу, за Гърция се е утепало. То зависи и от лодката, но аз дърпам и с лека кола и няма драма.
    Колко излиза до бг?

Коментар

И аз да споделя няколко думи, които нека се броят като идеи за размисъл.

Реално щетите, които се виждат на снимките, изглеждат незначителни. Но, винаги има едно "Но". Понякога има нещо скрито. Дано тук да не е така.

Калник, ако можеш да си внесеш директно от Щатите, заедно с Вранглера, би било по-добре, защото тук не знам да се продават такива, а там ги има под път и над път.

Навремето, когато аз търсих Вранглер, бях чел, че 3.6 бил по-добре от 3.8. Какви са били причините - нямам спомен. Но според мен, ако се поддържа правилно, не би трябвало да създава бъдещи проблеми.

Да преминем малко към регистрацията в България. Не знам в коя област ще се регистрира, ако се внесе, но вероятността да бъде върнат е огромна. Като се почне от предна броня, задна броня, калници, лифт и т.н. Реално за почти всяко нещо могат да се заядат. Вече, дали ще го направят - това е друг въпрос. Но все пак има шанс да бъде регистриран, макар и малък.

Относно движението на този автомобил в Гърция. Не съм бил там, но съм чувал, че строго следят за всяко изменение по конструкцията на автомобила. А тук се забелязва отдалеко. Има групи с джипове от България, които обикалят из Гърция, но по спомен целенасочено са избягвали среща с полицаите.

От предоставените ми снимки е трудно да определя, дали версията е Спорт, Сахара или Рубикон. Вероятно са написали, че мостовете (в множествено число) са Dana 44, защото, отново по спомен, при всяка версия задният мост е такъв. Вече предния мост при Спорт беше Dana 30, а при другите нямам спомен.

Гумите ми приличат на 35" или 37". Лифт има, вероятно 4". Джантите ми приличат на 17-ки. Разбира се, може и да греша. Отдавна нямам такива наблюдение, каквито имах преди.

Та това е от мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X