Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипка за overlanding - лек офроуд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джипка за overlanding - лек офроуд

Не знам дали темата замина заради спамерските комeнтари, но тъй като наистина ми е нужна помощ в избора я пускам наново:

Залутал съм се жестоко в избора на 4х4 чудо..

Идеята е за нещо автомат, предпочитам дизелче, да "приема" поне 235/65 R17 АТ гуми и да не е преди 2011. Бавни или блокажи не са на дневен ред, но клиренс определено е.

Преди това карах LR FL2 2.2 - това е оптималното SUV-че за мен, компактно, 22см клиренс, става си за леко извън пътя - пасва ми перфектно, търся по-нов аналог, както просто да е по-ново така и от чисто любопитство и за разнообразие.

Всичките кии, хюндай и сие - са ми повече паркетни, включая ML & GLK.

Ако трябва да опиша това което си представям в главата то е - съвременно (2011-2012+) късо Терано 2, с тези възможности и извън ел. стъкла, ел. огледала и подгрев на седалките - не търся други екстри, единствено ако има шибидах, това би било приятна екстра. Предпочитам семпла окомплектовка, не търся въздух или 3ти ред седалки.

Първично тръгнах към Grand Cherokee WK2 дизел - харесва ми като дизайн и възможности извън пътя, обаче всичко което чета за дизеловият мотор ме отказва изключително много (за мен 124 с OM606 е еталон за комбинация купе + мотор) от модела като цяло, в бензините никак не ми харесва разхода, следваща опция е Туарег 3ка дизел или "братчето" Кайен 3ка дизел и от там натанатък не знам какви са опциите, с LR FL2 си станах фен на LR, но за LR Discovery 4 примерно чета също лоши отзиви, каквито има и за Discovery Sport, който не е с 2.2 duratorq и честно казано наистина не мога да си харесам нещо. Jeep compass 2019 също е опция, но малките и слаби мотори не ми се нравят, поне 150 кончета търся... Какво бихте препоръчали?

П.С. за тези които ме смятат за AI - предполагам някои от вас познават баща ми (та и мен в това число) - gorbi и извън форума.

Няма да стане дискусия с тия чат-ботове, колкото и да триете последвалите мнения
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Няма да стане дискусия с тия чат-ботове, колкото и да триете последвалите мнения
      А, защо мислиш. че е НЕОБХОДИМО?
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Мисля, че това е целта на администрацията на тоз форумЪт. Но бидейки модератор, вероятно ти си по-наясно Сигурно за индексиране или каквото там трябва, за да се привлекат рекламодатели, е достатъчно да се пускат кухи теми от измислени участници, без да има нужда някой да им отговаря.

Идеална е...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:559153594_4370176593301530_4236459864549933475_n.jpg
Прегледи:12
Размер:95.5 КБ
ID:7014482
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X