Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2008,Кашкай,Мока

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 2008,Кашкай,Мока

Понеже трябва да сменям колата на жената(пежо 308 1-6 хди) и искам да и взема нещо по височко,.Та се колебая между трите марки.Естествено ще се търси само дизел,не е задължително 4х4 защото само из града движи(даже няма нужда).
    Пежото е познато до болка(над 20 години карах само пежа и ситроени) но не ми допада това "новото"табло,малко изкелиферчено ми идва.По скоро другите две са ми непознати,ка то Кашкая ще се търси 1.5 мотора,дци.
    Моля запознати за мнения.

Скоро ми дадоха ,от рентакар , хибриден Кашкаи . Бях много скептичен , но ми допадна возилцето ,за седмица. При тях , бензиновия двг , работи единствено , като ел.генератор , а ти караш чисто ел.кола . Не гореше малко , но вървенето беше ок
    TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Аз съм за Кашкая.
      Вярно доста неща са Рено в него, но е сполучлив модел.
      А двигателят 1.5 DCI е супер икономичен. На Микра с този мотор съм падал до 3,5 л разход.
      Който търси , намира !
      Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Само едно не ми хареса на Кашкая, вози твърдо и стегнато като при окачване за спортна кола, така че ако се търси комфортна возия едва ли ще му допадне, да направи пробен кръг за тест е най-добре.

• П. Топалов
        П. Топалов коментира
        Редактиране на коментар
        Возил съм се на такъв Кашкай 2009г., обаче бензинов, което в случая няма значение. Според мен няма особена разлика във возията от повечето му конкуренти в този клас, да не кажа че вози сравнително добре спрямо другите. Седалките ми се сториха що годе меки. В Мока не съм се качвал, може и да е по- приятна возията.

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
      А двигателят 1.5 DCI е супер икономичен. На Микра с този мотор съм падал до 3,5 л разход.
      Това е бестселърът на "Рено". Но-о-о-о гърми в движение ако е над 200 000 км., не сменяш маслото на 6 500 км. (в книжката пише 25-30 000, да ама Петко Бочаров) и/или вдигнеш над 140 км/ч с него.
      Горните условия не са кумулативни, а "whichever occurs first".
      Ремонт няма. Нов, от морга, колкото изкара.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Брат ми има морга с предимно такива боклуци. Агрегатите им са консуматив, а цялата кола, освен, че е грозна е и по-отвратителна от Дачия .
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• noname12
          noname12 коментира
          Редактиране на коментар
          Аз щях да пиша, че не си стуват и е по-добре да си кара Пижо, но реших, че ще се счете за спам. И все по-добре е да се насочи към други марки!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X