Здравейте, ориентирам се към закупуване на джип, бюджета ми до към 25-27000, като предназначение колата ще се кара 40% градско, 40% извънградско и 20% офроуд. Идеята е да е 4х4, да е стабилна при сняг, да има голям багажник, просторна. Двигателя да не е по малък от 2.0, за предпочитане дизел, може и бензин ама да става за газ, удобна за дълъг път. Като година също така да не е по стара от 2005г. Фен съм на японските марки, но съм отворен и за други предложения.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложение за закупуване на джип
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Даниел Цветков Преглед на мнениеGrand Cherokee"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
- 4 likes
Коментар
-
Взимаш пакетче семки и отиваш на Горубляне да зяпаш.
Като ти хареса нещо - сядаш в него, затваряш вратите и гледаш дали всички копчалъци са там където искаш да са.
След като си харесаш марка и модел - почваш да четеш (теми във форума и не само колкото искаш).
Иначе това ще е поредната тема за това как някой иска да си купи 4х4, ама не знае какво.
Едни харесват червен, други синьо, а трети еднорози.
Не очаквай това, което харесва на някой, да се хареса и на теб.
Успех.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
- 4 likes
Коментар
-
Ако си "отворен" за английски марки, ето: https://offroad-bulgaria.com/forum/%...hp-2008-%D0%B3ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
За Grand Cherokee-то четох че бил много чуплив, пък и в тоя разход градско не е добре, насочил съм се към ТЛК 120, обаче не знам дали ви струва за кола 2007 година да дам 25к, при положение че за тия пари има и Santa fe 2012 примерно, въпреки че за ТЛК само хубаво чета навсякъде
Коментар
-
Благодаря за отговорите колеги, разхода ми се струва добър като за такъв автомобил, понеже искам да е просторен и с голям багажник, Гранд Витарата ми се струва малка. За Mazda cx серията какво ще кажете? Идеята е здрав мотор, нормален разход, обемен автомобил и добра проходимост. ТЛК си ми е на сърце, но цените са страшни, пък и не знам колко е удобна за градско.
Коментар
-
Вземи си тераканче 2005-а 2006-а фейслифта. Избираш си най-гледания и запазен , обслужваш си го и си заделяш резервен фонд за неотложни ремонти,които могат да се случат. А именно, смяна на ризи(този двигател е камионски и ризите потъват на 250-300000 км, с този ремонт удвояваш ресурса на мотора) или рециклиране на дюзи и помпа. Всичко останало по машината е брутално здраво. В багажника спокойно събирам 3 бидона 120 литрови , тегли спокойно платформа или тежка каравана. Автомата е Айсин, шасито е от паджеро 2. Разхода ,който ми дава градско моят с 31" гуми и ремап е 12/100.
-
-
Първоначално публикуван от Todorov_vv Преглед на мнениеТЛК си ми е на сърце, но ...
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
D-4D нали знаеш какво означава?
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар