Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за конкретна обява за Теракан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за конкретна обява за Теракан

Здравейте,
    Интересувам се,ако някой е ходил на оглед на автомобила от тази обява:
    https://www.cars.bg/offer/666933acad80dfc5650014d2
    да сподели впечатления.
    Поздрави и безаварийно.

Относно обявата, лично на мен не ми допада тази тапицерия, вместо кожа. Щом има Вебасто- гледай за ръжди, защото е внесен от снежна държава. Освен това фразата на русенеца "без глупави предложения" е дразнеща, разбира се. А иначе- гледай обезателно да е 163 к.с мотора, фейслифтов модел кола, и за предпочитане автомат. Поизчистени са проблемите с горивната система вече до известна степен. Прочети темите тук, главно тази - 152 страници е - https://offroad-bulgaria.com/forum/%...68864-terracan

Успех!
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

А, прав е човека, знаеш ли какви глупави бартери предлагат, когато продаваш нещо. Ще кажеш, че нямаме пари а сменяме още три чувала брашно и три кокошки за кравата.

Коментар

• sonda
        sonda коментира
        Редактиране на коментар
        Не знам, може ...Според мен, ако напишеш просто, че не желаеш бартери е достатъчно. Скоро не съм продавал кола, та може и да си прав, все повече шашкъни и всякакви абдали се навъждат

Благодаря колеги за бързото включване.Изчел съм всичко за въпросния модел във форума.Интериора и каквито екстри има модела не са ми приоритет.
      Предпочитам ръчна скоростна кутия(автомата още един възел за поддръжка и още една торба с датчици-не оспорвам и предимствата му)150 или 163 к.с и с двата варианта съм ок.
      Ако стигна до оглед ще проверя за ръжди(не съм имал кола с печка и не предполагах,че евентуално е от север-полезна информация).Относно Common rail-ла съм наясно с евентуалните проблеми,произлезли от нехайство и мърлявщина(помпи за високо налягане-горивна или маслена,дюзи,клапани за регулиране на високото налягане и т.н).
      Поздрави и приятен уикенд

Коментар

"Повдигнат шнорхел" + "никога не е каран по черно" - тук има нещо (1)
        дизел на 20 години и само на 220 000 и с 'рециклирани дюзи' - тук има нещо (2)
        тоя волан на 220 000 по-зле от волани по на 400 000 на доста коли (3)
        снимка с детско столче е стар автоджамбазки трик (4)

Разпитай - кога я е купил, от къде, има ли някакви документи от 'нов внос' когато я е взел,Защо я продава?

Коментар

Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
          дизел на 20 години и сано на 200 000 и с 'рециклирани дюзи' - тук има нещо (2)
          Точно при тая кола и този двигател "тука няма нищо"!
          Имам в предвид дюзите!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
            Гаврил Груев Хлътев коментира
            Редактиране на коментар
            Нищо не знам за конкретния ДВГ.
            Познат два пъти сменява дюзи с нови на някаква Киа/Хюндай дизел.... около тази година.
            Реално дизела може да го ремонтираш за 2 - 4 к лв и после пак нещо да не е наред.

Въпрос - защо е нормално тоя модел да се рециклират дюзи ?

• Skorpion_BG
            Skorpion_BG коментира
            Редактиране на коментар
            На тия двигатели горивната система е Делфи. Там нафтовата помпа в един момент (200-250 хиляди километра, понякога и по-рано при използване на лоша нафта) почва да пуска стружки които еб..т мамата на дюзите.

Не съм на ТИ с нещатата,ама тука е плати капаро и после се оплаквай по форумите....и на полицията.Дано не съм прав,щото съм седнал..
          -Оглеждам се на ляво,нищо.
          -Оглеждам сена дясно пак нищо
          -Ааа,тука има нещо
          Умната!!!

Коментар

Благодаря за съветите.Ще направя запитване(и за актуални снимки-обявата е старичка) преди евентуален оглед.

Коментар

ПогледнАх карс бг ... Ами има нов внос теракан от Италия.
              Караш ги да ти дадат снимка на италианските документи и ще разбереш дали км са реални.
              После.... оглед заедно с компетентен човек и си решаваш.
              Но 3000 лв по ниска цена за почти същите км ....

едит: има няколко внос от Италия. там може да се проверят реални км за 6 години назад.

Коментар

Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
                ПогледнАх карс бг ... Ами има нов внос теракан от Италия.
                Караш ги да ти дадат снимка на италианските документи и ще разбереш дали км са реални.
                После.... оглед заедно с компетентен човек и си решаваш.
                Но 3000 лв по ниска цена за почти същите км ....

едит: има няколко внос от Италия. там може да се проверят реални км за 6 години назад.
                Имам и един от тях в предвид колега.
                Благодаря за съвета.

Коментар

Закупен е екземпляр ,,италианец''.Първите впечатления са добри.
                  Благодаря на всички отзовали се.
                  Ако модератор прецени,може да изтрие темата.

Коментар

Безпроблемни километри

Коментар

Първоначално публикуван от gy6ter Преглед на мнение
                      Безпроблемни километри
                      Дай Боже на всекиму.

Коментар

Първоначално публикуван от ivcho.vd Преглед на мнение
                        Закупен е екземпляр ,,италианец''.Първите впечатления са добри.
                        Благодаря на всички отзовали се.
                        Ако модератор прецени,може да изтрие темата.
                        Гледахте ли км в базата данни на ГТП на Италия?

Коментар

Първоначално публикуван от ivcho.vd Преглед на мнение

Дай Боже на всекиму.
                          Няма нищо,което да не може да се оправи на тази машина ,вече ги има има и на части доста има и внос на оригинални части от Корея. Аз например си поръчах преди 3-4години кормилен прът оригинален ,защото имат един дефект в една от втулките и се появява луфт и тракане, което дразни. Освен това имат доста ,части ,които могат да се ползват за лифт или подобрения . Виж в моята тема лифт на теракан по руски.
                          Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
                          Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X