Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за джип

Привет на всички!
    Разгледах доста от форума , и като цяло се сдобих с немалко мнения , но реших да попитам и аз.
    Търся джип , с който мога да ходя в гората (нищо сериозно като офроуд) и съответно да мога да слизам до плажове (не на самия пясък) , като Карадере и прочее.
    Ще се радвам на съвети , препоръки и мнения.
    Условията които имам е да има необходимите екстри като климатик/климатроник за през лятото и да има място за децата отзад.

Първоначално публикуван от eu4ia Преглед на мнение
    Привет на всички!
    ....(нищо сериозно като офроуд) .......да има необходимите екстри като климатик/климатроник за през лятото и да има място за децата отзад.
    Щом не е за офроуд, значи всеки който ти е по кесията става.

ПП не си написал нищо за кесията, а тя е водеща. От G500 до Дъстър.

Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Странни регистрации от... 2007 г. без нито едно мнение, пък сега ... след 18 години във форума, задава такъв въпрос?
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

вЕрно. Аз не забелязах.

....А тук до преди 10тина години се говореше и за офроуд, не само за политика.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Щом се търси място за деца, значи отиваме към бус
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

От 2007 - та година четеш тука и още не си разбрал какъв джип ти трбва?
            Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Аз от 2013г, и си купих джип реално едва 2017г. До тогава нямаше нужда , четях и се информирах. Откакто се появиха децата се появи и нуждата от по-голям автомобил и го комбинирахме. Доволен съм, ако можеше да е газ-бензин щеше да е перфектно.
              Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
              Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
                Аз от 2013г, и си купих джип реално едва 2017г. До тогава нямаше нужда , четях и се информирах. Откакто се появиха децата се появи и нуждата от по-голям автомобил и го комбинирахме. Доволен съм, ако можеше да е газ-бензин щеше да е перфектно.
                А пусна ли преди това тема "Какво да си купя"?
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

• Juiced
                  Juiced коментира
                  Редактиране на коментар
                  Да

Това,че колегата се е регистрирал 2007г не значи,че оттогава нон стоп е чел и е събирал едва ли не смелост да пише,нали?Аз също имам регистрации във форуми,в които в продължение на 10г не бях активен,след което ги "преоткрих" и сега пиша там. Въпросът му беше не дали виждаме,откога се е регистрирал,а какво да му се препоръча. Аз лично имам тема за моя джип гранд чероки и по ника ми колегата може да я намери и да прочете,какво съм писал през годините.Надявам се да успея да му помогна с опита си.
                JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
                Тел: +359 887 847261

Коментар

Ей, много писачи, а файда - йок.
                  Толкова ли е трудно да напишете кратко и ясно "читаво Диско-2"!
                  ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Жълто обаче
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

за леки разходки аз си взех такова https://www.ultimatespecs.com/bg/car...nd-Vitara-XL-7 . Не е много скъп, има климатроник, разхода на гориво и разхода за части са поносими, не е голям джип, но има място за багаж, като аз мисля и да спя в него, върви по черни пътища, но поради голямото междуосие, малките гуми и ниско окачване, тук има доста какво да се желае, в моя случай тези неща постепенно ще се коригират с времето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X