Здравейте! Заглеждам за нов-стар семеен автомобил, с по-голям пътен просвет, било то комби или нещо като джип/кросоувър/SUV, газифициран. Не ми трябва мощен и високо-проходим "звяр", ще се кара предимно по асфалт и от време на време по някой добър черен път. До сега съм карал единствено ниски, градски автомобили - Опел Астра1998-газ(комби), Хюндай Атос Прайм-газ, Форд Фиеста-дизел 2015-а, и нямам понятие от по-горе изложените предпочитания. Оглеждам Хонда CR-V, Субаро Форестър/Аутбек, Шкода Октавия-комби, Дачия Дъстър и по-малко Kia Sportage, Hyundai Tucson, Chevrolet Captiva. Бюджет, скромен -10000лв. Оглеждайки, постепенно ми отпадат и Субарота-та, поради до колкото разбирам, скъпата им поддръжка, било то и стари модификации, но в крайна сметка, всичко което не е 4x4(защото трябва да поддържам още една система, която реално не мисля че ще използвам толкова), но е по-високо, има място за повечко багаж и горе-долу покрива беглите ми "изисквания" би ми свършило работа. Съжалявам за неграмотната тема, дано не е и на съвсем грешното място, надявам се да не бъде приета с насмешка. Благодаря предварително и спокоен ден от мен!

Коментар