Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за джип-бензинов,ръчна кутия........Паджеро Спорт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за джип-бензинов,ръчна кутия........Паджеро Спорт

Здравейте.
    Има сериозн интерес към моето чероки което продавам(Чероки xj 2.5 бензин 1995),та преди да съм го продал,започнах да се оглеждам за нещо,което да го замени.По принцип,много ми харесват Паджеро спорт,бензин,като съм превърженик на ръчните кутии,че като знам какъв го ядох със едно гранд чероки 4.7.....Оглеждам пазара,за някое читаво паджеро спорт,но не намирам това което търся,та ми се ще,да разширя избора.А,все пак,колкото повече мнения по темата,толкова повече вероятни възможности може да има.Някой ако знае хубаво паджеро спорт,може да каже за него,ясно ми е че не всичко е по обявите.
    Yamaha Yz450F
    Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
    Всичко с ''рошави''гуми!

За Паджерото едно знам със сигурност, ръждата много ги яде, според мен да намериш неизгнило Паджеро ще е най-трудната част, другото се прави, успех.

Коментар

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      За "Паджеро СПОРТ" пита човека. Има все още в добро състояние, фейслифтови, италиански внос. Обаче и да се намери ръчка бензин, което е доста трудно, цената ще е над 15 -18 и нагоре...вече...Иначе автомата е JATCO и е доста здрав. Задължително да се седне вътре първо, защото позицията е леко неудобна за мен, както в Ранър 2-ра генерация, ниски седалки и изправени напред крака, зависи от ръста на човек.
      Последно редактирано от sonda; 08-02-25, 08:36.

Може и нещо друго,задължително бензин,ръчка,не държа 100% на паджеро спорт.Даже за целта на ползване-ходене до едно бунгало,намиращо се километър от асфалт,по черен път,може и нещо съвсем различно от споменатото да върши работа.
    Последно редактирано от ivo929; 08-02-25, 10:26.
    Yamaha Yz450F
    Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
    Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      Гледам в подписа ти Витараджия си/или бил..Щом си ги знаеш, що не XL7 ръчка, или обикновена Витара пак така?

• ivo929
      ivo929 коментира
      Редактиране на коментар
      Защото шанса да намериш неизгнила,клони към невъзможност,а за изгнила такава искат нереални пари.Мога да си я изкърпя,но не ми се занимава,знам им болките.И някак не ми се иска да взимам пак витара.

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      Да, и компонентата "омръзване с едно и също" я има, така сме всички...Галопер бензинов бива да има с ръчна кутия, разгледай някой италианец няма ли..

По спомени, "Киа Соренто" имаха сравнително добър бензинов двигател.
    Според целите за които ще се ползва и т.к. съм присстрастен, мислили ли си за "Субару Форестър"?

Коментар

• ivo929
      ivo929 коментира
      Редактиране на коментар
      Форестъра би бил идеален,но неизгнил такъв,не съм виждал.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X