Основно търся някаква джипка за ЛОВ, но ще е само за "пернат дивеч", тоест няма да се ходи по балканите, което предполага не чак толкова тежък (даже съвсем лек) офроуд. Колата няма да се използва за друго освен за лов, тоест ще се кача от града (Стара Загора), ще отида до селото в което ловувам на 20кв. и от там ще отида на КЪРА. За градски условия и магистрала си имам лека кола.
Понеже бюджета ми е доста скромен (5000) съм се спрял на следните модели: 1. Daihatsu TERIOS / 2. Honda HR-V / Евентуално ако попадна на CR-V / 3. Hyundai Santa Fe или Tucson. Какво бихте ме съветвали и ако имате други предложения с радост бих ги обмислил. Още нещо, ще возя в багажника Драхтхаар. Газ или бензин без значение, защото няма да се навъртат километри, така че с или без газ е все тая. И жената ще взимам чат пат до вилата
)))), така, че и тази тежест (51кг) ще трябва да се предвиди
Понеже бюджета ми е доста скромен (5000) съм се спрял на следните модели: 1. Daihatsu TERIOS / 2. Honda HR-V / Евентуално ако попадна на CR-V / 3. Hyundai Santa Fe или Tucson. Какво бихте ме съветвали и ако имате други предложения с радост бих ги обмислил. Още нещо, ще возя в багажника Драхтхаар. Газ или бензин без значение, защото няма да се навъртат километри, така че с или без газ е все тая. И жената ще взимам чат пат до вилата

Коментар