Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип до 5-7к - Tata Aria и Mahindra Scorpio

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Джип до 5-7к - Tata Aria и Mahindra Scorpio

    Трябва ми нов (за мен) евтин джип. Досега имах Мусо за тази цел, ама го реанимирах няколко пъти и е на път да умре за винаги.

    Гледам тези индийски джипове и ми изглеждат доста интересни - харесвам странните ппс-та. Някой сблъсквал ли се е с някой от моделите или с индийски коли като цяло? Как седят нещата с частите? Здрави ли са?

    Ще се ползва за междуселско каране по асфалтирани пътища, дърпане на ремарке около 1.5 тона от време на време и разходки в гората/нивите, но никакъв сериозен офроуд.

    Като цяло се търси джип до 5-7к лева покупна цена.
    Освен индийците, съм харесал един Рейндж Роувър класик 2.4тд, Чероки xj 2.5 дизел, и пак Мусо но този път дизелово. Но тези са си стари и доста амортизирани и може би бързо ще умрат като сегашното Мусо. Не ми се ремонтира всяка седмица по нещо.
    '97 Musso 3.2
    ...

  • #2
    Наскоро си продадох дизеловото Мусо, щото не го карах. Та от там знам, че обявите се броят на пръсти, а пък читави...хептен няма...
    Иначе ходих да погледна от любопитство един Рекстън, с 2,9 турбодизел, който го пише, че е на 135 хиляди километра, 2006г, за 7500лв... Не беше хич лош, може и да са му реални километрите, беше като нов вътре... А и е купуван от България. Но за твоите цели...нямаше теглич...
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

    Коментар


    • 6-zyl
      6-zyl коментира
      Редактиране на коментар
      7500 ми се струват твърде много за Рекстон. Дори и да е супер запазен. Пък гледам е пълно с 2.7 дизел за 4-5к

    • cecoa1
      cecoa1 коментира
      Редактиране на коментар
      Търсене, предлагане...пазар...

  • #3
    Е той теглича 150 лв. За километрите гаранция не са толкова.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

    Коментар


    • Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      То има, ама не и в български автокъщи и не на тези цени. Даже аз да съм го карал от ново, пак няма да вярвам че е на толкова. Иначе вчера се возих на Кията на състудент, реколта Декември 23, ми на 5900 км. беше. Ама то всяка кола в БГ автокъща е такава. 5 годишни - 180-200 х.км., 10 годишни - пак толкова, 15 годишни - пак толкова. Вече след 20 тук таме изтърват някоя на 220 хиляди.

    • cnc82
      cnc82 коментира
      Редактиране на коментар
      Разбирам много добре за какво говориш и си напълно прав. По автокъщи и от джамбази, коли на малко км и реално дали има и 1 %...
      Като цяло има такива коли, но цените им обикновено са много високи. Но този Рекстън с този мотор вървят около 5-6 хиляди и като ги гледам не се харчат много. Та тази цена 7500 ми се струва висока, та пробега може и този да е.

    • Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      Цената също не определя качеството, има скрап за 10 и читаво за 7-8. Вече знам за няколко случая на коли на наистина малко километри, трудно върви с продажбата, след връщане на километража до седмица се продава. Това от частни лица, и от автокъщи. Българина си живее с убеждението, че 300-400 х.км. е невъзможен пробег и само единични бройки достигат до него. А колата му е на 500, ама на километража пише 160 и той доволен. Даже като купят кола започват да се самонавиват - тя била запазена, абе може и на тези километри да е, абе и да е върната то с 20-30 хиляди най-много...Розовите очила не се свалят.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X