Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за джип

Привет
    Искам да си закупя джип тойота ладнкрузер 80 серия .
    Какъв двигател да търся :дизъл или бензин и кой модел е по здрав .
    Джипа ми трябва по силно пресечен терен предимно пролет ,лято ,есен а зимата да му сложа хубави зимни гуми и да си го карам по улиците .
    Благодаря за вниманието .

LC HDJ 80, 24V
    Надявам се да си осигурил подобаващ бюджет, щото читав за под 20000 евро скоро не съм виждал (освен ако не е някой от UK).
    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      20к.евро твърдо няма да стигнат за читав екземпляр, особено 4.2 24v !

Първоначално публикуван от Yordan.P. Преглед на мнение
    Привет
    Джипа ми трябва по силно пресечен терен предимно пролет ,лято ,есен а зимата да му сложа хубави зимни гуми и да си го карам по улиците .
    Мога да дам до 30 000 евро

Коментар

• trapper
      trapper коментира
      Редактиране на коментар
      Къде я търсите тая кола? Има много обяви в Европа и САЩ.

Търси най-запазения екземпляр в бюджета.
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

За до 30к може да се вредиш с нелоша машина. Както каза колега по-горе обаче трябва да се гледа по европейските сайтове. Излизат в Германия, Франция, Испания, Холандия, Чехия, Полша. Има и доста предлагане в Русия, но поради настоящата ситуация с войната + мита и документи го правят невъзможно като дестинация. В България в момента има 2-3 по сайтовете, но са над бюджета. Дали бензинова или дизелова- и двата варианта са добри. Не мисля, че бензина отсъпва на дизела или обратното. Аз лично съм избрал дизел, но това си е мое индивидуално виждане, че джипките по принцип трябва да са дизелови, без да претендирам, че това е меродавно и задължително. Бензина със сигурност харчи повече като количество, съответно и като пари. За годините си да се гледа най-вече за корозия и ръжда. От мотора, ако е третиран редовно и правилно, няма какво да излезне от там и ще живее още мноого дълго. Ако и като се вземе, да се обслужва редовно и правилно и ще се отблагодари многократно с вярна служба, надживявайки десетки модели излезнали след нея, та дори и най-новите до наши дни.
      Аз с моята съм си решил кардинално въпроса с превозните средства доживотно
      Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Някой прочете ли хубаво първия пост!?🤣
        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan.P. Преглед на мнение
          Привет
          В никакъв случай не бих искал да правя реклама, още повече, че нито съм говорил, нито се познавам с Garage31, но те продаваха Lexus LX450, което всъщност е 80-та серия LC - най-добре да се свържеш с тях за наличност и актуална цена.
          Имам и един въпрос - Защо точно дрържиш на 80-та серия? - Да, това е култова машина, емблема за надеждност и т.н и т.н. Но в същото време предлагането е ограничено и цените са високи, поради пополярноста и качествата на автомобила.
          На менлично 100-цата ми се вижда слаеч по-лесна и евтина за придобиване!

Коментар

• noname12
            noname12 коментира
            Редактиране на коментар
            Писах 100-ца, а не 105!

• gabocvet
            gabocvet коментира
            Редактиране на коментар
            Нали предлагаш аналог на 80 за това 105 или не съм разбрал?

• noname12
            noname12 коментира
            Редактиране на коментар
            Ба, как го извъртя!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X