Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за големи хора до 25 000 (по възможност да върви на LPG)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джип за големи хора до 25 000 (по възможност да върви на LPG)

Здравейте всички,

Периодично отварям постове от форума, но никога не съм писал до сега, знам че има кой да помогне тук с експертиза, така че, предварително благодаря.

Искам да взема ново возило, crossover/SUV. Бях подготвил по-голяма сума, но с жената не се разбрахме и ще трябва да падна на 25000 макс.

Имам следните съображения:

- Да е относително голям (аз съм над 2 метра висок)

- Да не е надежден (каква изненада)

- Да е автоматик

- Да е след 2010та

- Да върви на газ. До колкото ми стигат знанията, по-новите двигатели с директно впръскване горят бензин с газ и самите системи струват майка си и баща си. Въртя на 30К километра на година и си мисля, че е добре да е икономичен.

Благодаря ви за предложенията.

Grand Cherokee 3.6, евентуално 5.7.
    WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
      Grand Cherokee 3.6, евентуално 5.7.
      Това е добър вариант точно в тази графа. Дали има има други от същия сегмент.

Коментар

Който и да е американски "фул сайз" ,...........
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Toyota sequoia е точно толкова стартовата му цена а ако си вземеш старата генерация е даже с 4.7 железен мотор в новите тундра пикапи все още го слагат. Секвоята я гледаш скучничка ама има китове за окачване и по нищо не се различават от пикапа тундра а вътре е доста по комфортно. В auto и мобиле има обяви за внос за 20хил 2008г най много да трябва да го закараш малко на песако струи отдоло че някои са ръждиви но не изгнили все още.

Коментар

Мерцедес ГЛ 450 американка, много място, здрав мотор, отлична возия и солидно качество. Чирокито е сравнително малко частите са кът, но е най-проходимо извън пътя.

Коментар

• krassitch
              krassitch коментира
              Редактиране на коментар
              За резмери е добре, за солидното качество, може да се поспори...Цените са ниски, а това е сигурен признак за баснословни цени на частите, и голяма чупливост.Няма нищо по-скъпо от евтин премиум автомобил

Е тва е приказка. Няма нищо по-скъпо от евтин премиум автомобил. Примерно голямо Volvo или GL

Коментар

• sers
              sers коментира
              Редактиране на коментар
              Нека говорим от първо лице, Имал съм Мл имал съм и WK2 овърленд. Та много добре съм запознат -кое колко и как . А Вие ?

• KokoJambo
              KokoJambo коментира
              Редактиране на коментар
              Той колегата имаше предвид за скъпи лимозини не за cheroke-та и MLчета като GL,xc90,Cayene, Range Rover evoque дето смяната на окачването само отзад ти е 5-6 бона с най евтините части.

Огледай и Range Rover - има защо! Големи коли, несравним комфорт, отлично поведение на шосе и на проходимост извън пътя.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Mailo_1 Преглед на мнение
              Здравейте всички,

Периодично отварям постове от форума, но никога не съм писал до сега, знам че има кой да помогне тук с експертиза, така че, предварително благодаря.

Искам да взема ново возило, crossover/SUV. Бях подготвил по-голяма сума, но с жената не се разбрахме и ще трябва да падна на 25000 макс.

Имам следните съображения:

- Да е относително голям (аз съм над 2 метра висок)

- Да не е надежден (каква изненада)

- Да е автоматик

- Да е след 2010та

- Да върви на газ. До колкото ми стигат знанията, по-новите двигатели с директно впръскване горят бензин с газ и самите системи струват майка си и баща си. Въртя на 30К километра на година и си мисля, че е добре да е икономичен.

Благодаря ви за предложенията.
              Имам Шкода Йети 2015г 4х4 на 193к км реални - купувал съм я чисто нова, само че е ръчка. Евро 6 150к.с. цена 19800лв с ДДС.
              Има я в мобилето -там е през посредник. Обслужена от-до, с пълна сервизна история, включително дискове и накладки всичко е правено само в Шкода!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение

Имам Шкода Йети 2015г 4х4 на 193к км реални - купувал съм я чисто нова, само че е ръчка. Евро 6 150к.с. цена 19800лв с ДДС.
                Има я в мобилето -там е през посредник. Обслужена от-до, с пълна сервизна история, включително дискове и накладки всичко е правено само в Шкода!
                Някои хора няма да я вземат точно заради ТОВА.

Коментар

• noname12
                  noname12 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Много добър виц!

• imarh
                  imarh коментира
                  Редактиране на коментар
                  Абсолютно вярно!

• Гаврил Груев Хлътев
                  Гаврил Груев Хлътев коментира
                  Редактиране на коментар
                  Един приятел, на когото шкода в града ни му бяха клиенти .... а бе з@еби - сервизите на вносителите са най-добрите. Взимай смело.

Виж за Шевролет Събърбан или Тахое.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X