Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Здравейте,

Тъй като тематиката на подфорума е повече от ясна директно карам към въпроса.

Тъй като живея извън града, ми трябва нещо по-височко и зимата да може да се справя със снеговете, които никой не чист, както и с калта по пътя до вкъщи.

Пътувам и веднъж седмично по магистралата Пловдив-София-Пловдив, така че ще е добре и да е малко по-комфортно по магистрален път. Знам че такова нещо като комфортно на магистралата и с възможности да качва мусала е невъзможно да се намери, затова не държа да е чак толкова проходимо. Няма да правя тежък офроуд. Най-много да се поразходим до язовира или нещо такова. (оффроуда по пътя до къщата ми си остава)

Та спрял съм се на гранда заради екстрите, които предлага и заради сравнително добрата возия.

Притеснява ме само факта, че на много места чета за проблемни двигатели (дюзи, спукани глави и т.н.) Та до колко трябва да ги мисля тези проблеми или те не са много по различни от тези, които имат другите дизели. Досега съм карал само дизели и проблеми с двигателите никога не съм имал, и не ми се ще да имам

Гранда не е задължителен, може и друго да е стига да може да покрие това което гранда предлага. (дори не е задължително да е джип)
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

До: Съвет за Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

За дизелите работата е ясна! Проблеми, дюзи, компютри и лоши горива. Помисли за бензиново превозно средство, задължително с Газ.
    Там предимствата не са малко. Например зимно враме запалваш бензиновия и тръгваш. Няма да ти се налага да подгряваш дълго време.
    Лятото пък няма да чакаш да истине по 5 минути и повече.
    Разхода като винансово изражение също е по-добре. Направи си сметка.
    Друго важно е неангажираноста от към качество на горивото.
    LZ1VMH

Коментар

До: Съвет за Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Абсолютно съм съгласен с всичко, което каза. Но някак си не ми се занимава със слагането на газови уредби и т.н. Иначе и аз предпочитам един 8ак да ми мърка под капака. Ако някой има опит с газовите при тези машини нека сподели.
      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X