Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип 4х4

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Избор на джип 4х4

    Здравейте колеги,
    собственик съм на Grand Cherokee WK 2006 3.0CRD. Доволен съм от автомобила като цяло, много ми е удобен и много ме радва. Удобен е за дълги преходи и не ми се слиза от него като цяло. Но е дъртичък и се замислям за някаква смяна с нещо по-нова година.
    Предпочитам да е бензин/на газ, автомат задължително, да вози комфортно и да не се чудя дали ще си извадя колесаря с лодката на камъчки или ще се окопая. Да е с прилично 4х4 поведение, по възможност с включване/изключване на блокажи.
    Бюджет около 25к. От няколко дни гледам, но със сигурност ми убягват някои марки и модели, затова реших да потърся Вашето компетентно мнение и съвети. Разчитам на Вас за да взема възможно най-доброто решение за семейството като комфорт и придвижване.
    Благодаря в аванс на всички, които се включат с някакво предложение, насока и съвет!

  • #2
    За тези пари едва ли ще мръднеш много напред в годините, отделно не се знае каква скрап ще си купиш. Момента не е за смяна на коли, ако не е наложително или не си на зор. Цените са неоправдано високи, предлагане на пръв поглед има, но като тръгнеш да търсиш и става интересно. Мое мнение, ако си доволен от колата, карай си я.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

    Коментар


    • #3
      Абсолютно подкрепям Асен !
      В тези дни да продадеш /замениш автомобил който е читав и го познаваш отлично си е меко казано глупост. Следя пазара на джипки и коли и в момента не е ОК да търсиш нов автомобил, ако не е належащо.
      Който търси , намира !
      Човекът е човек, когато е на път !

      Коментар


      • #4
        Щом си доволен от автомобила и ти е удобен, огледай WK2. Той ще ти се стори направо луксозен. Модела до 2014 преди фейслифта е почти в бюджета ти. Дизела е около 25к и малко отдолу, а бензина е малко над тази цена. Ако, се огледаш за висок клас изпълнение с всички екстри, получаваш комфорта на въздушното окачване, фабричен биксенон, стъклен покрив, автоматично превключване къси- дълги, дистроник и много други неща, които вече дори не се смятат за екстри.
        Последно редактирано от atanas_93; 24-10-23, 19:27.
        Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
        SSang Yong Kyron 2.0xdi
        Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

        Коментар


        • #5
          You made some very good points here. Wonderful... I think you've brought up some really good points. Keep doing what you're doing five nights at freddy's

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X