Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suv до 15-16к лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от saditeno Преглед на мнение
    ... по-добре да си карам сегашната то и тя е на толкова години и струваше 6к и е сув...
    Само за протокола ...

Преди колко време струваше 6К?
    Колко струва към настоящия момент кола със същите критерии като твоята, когато си я купувал?

Пояснявам :

Моето CR-V го купих Ноември 2014-та за £3000. Тогава беше точно 11-годишно, на 80К мили. Към настоящия момент кола със същите критерии - CR-V, бензин, автоматик, 11г., 80К мили, струва средно £9000.

Още нещо - в момента, кола като моята (19-годишна на 180К мили) струва £ 2500.

Тааааа, тетака ... за цените и обезценяването на колите в Англия.
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

• cnc82
      cnc82 коментира
      Редактиране на коментар
      Някои отказват да видят очевидното.

Очевидното гледам,ако преди 15 години една 10 годишна кола е струвала около 20% от цената в магазина, то сега струва 35-40%Това е пазарът в момента.Даваш много пари за нещо, което е на умирачка почти, и не си знае километрите.Ако нямаш какво да караш, нямаш избор, ще плащаш...И инфлацията, както вече споменаха.Или си потягаш това което имаш, и си го караш него

Коментар

• krasi-mir
      krasi-mir коментира
      Редактиране на коментар
      Е за т'ва тая кола вече девета година е с мен. Най-дълго притежаваната от мен кола. Предишните съм ги сменявал от 3м до 3г. Ама времената, когато можех да си купя читава кола за една месечна заплата отминаха.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X