Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за сантана пс10/анибал

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Питане за сантана пс10/анибал

    Здравейте, нов съм във форума и като цяло нямам никакъв опит с всъдеходите, но съм решил да си начеша крастата. Засега съм заделил 10 хил. лева, които се надявам до септември да станат поне 15. Гледам основно за патрол, но вчера докато си седях на компютъра се сетих за едно животно дето засякох в Надежда 4 в София преди известно време- сантана анибал. Рових за него, но няма много- фирмата е закрита, двигател на ивеко и това е. Прилича дифендър, цената е на половина и ме интересува колко точно от дифендъра има в него, тоест има ли шанс за поддръжка на такова чудо в България (търсил съм дефицитни части за редки коли, не е приятно но се намират, но никога за кола на производител дето е закрит и която няма да я има в нито една морга).

  • #2
    Това с мотор на Ивеко и визия на Дефендър не е ли Ивеко Масиф?
    "Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
    Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.

    Коментар


    • #3
      на пс10 прочетох че се монтира 2.8 мотора на ивеко дейли. Масив е по-скъп и мисля че е с ивековата тройка за мотор. Пс10 върви от 7 хиляди евро нагоре, масиф от 12 , но ако няма части за тях, в смисъл всичко останало без двигател, няма защо да се търси такъв. Ще поразпитам там откъдето пазарувам части и то ще си покаже.

      Коментар


      • TigerHunter
        TigerHunter коментира
        Редактиране на коментар
        Това би следвало да е испанска джипка. Освен това, сравнително нова като години на производство. Тук у нас, вероятно не би имало всичко като части, но в Испания. Ти провери ли по сайтове за части?

    • #4
      гледах вчера набързо. Наистина в един сайт с доставка до България основното се продава, но за него ми излязоха амортсьори, а от това дето четох джипа е на ресьори, така че докато не мина да питам в няколко магазина за авто части нищо не е ясно.

      Коментар


      • коко келеша
        коко келеша коментира
        Редактиране на коментар
        Амортисьорите са в комплект с ресьорите. Не са взаимно изключващи се неща

    • #5
      Е то това е Ивеко масив
      накратко дървендър 109 (серия 3) с други тенекии и хубав двигател.
      Последно редактирано от turtey; 12-06-22, 08:27.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

      Коментар


      • #6
        за ресьорите грешката е моя, но това е от липса на опит. Излиза че няма проблем с частите, тоест покупката на такава машина си зависи само от мен и наличието на пари. Благодаря Ви за отговорите.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X