Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква би могла да е причината.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква би могла да е причината.....

Здравейте,
    отскоро съм почти всеки ден в сайта,чета и анализирам преди да Ви попитам нещо от рода на "Малко съвети при избор на Жипка" и т.н.
    Понякога и влизам в eBay, но там ми прави впечатление един факт, че цените на Фрии-тата/при положение че сравнявам по почти едни и същи условия-бензин,години, автомат,пробег и т.н/произведени м/у 2000 и 2004 г. са много по-ниски в сравнение с цените на машините от другите марки и модели. Та въпросът ми е -каква би могла да е причината за това/освен кризата/. Благодаря Ви.

До: Каква би могла да е причината.....

Кажи с какво сравняваш "Фрито"
    За някои липсата на шаси е (-), за други липсата на бавни, за трети предното предавани и т.н.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от didimi Преглед на мнение
      ...

ми прави впечатление един факт, че цените на Фрии-тата/при положение че сравнявам по почти едни и същи условия-бензин,години, автомат,пробег и т.н/произведени м/у 2000 и 2004 г. са много по-ниски в сравнение с цените на машините от другите марки и модели. Та въпросът ми е -каква би могла да е причината за това...
      Това като че ли е някакъв риторичен въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Това като че ли е някакъв риторичен въпрос.
        Не е риторичен въпроса Андро ,просто колегата сравнява лека кола с джипове,та затова сигурно се чуди.

Коментар

Първоначално публикуван от didimi Преглед на мнение
          ..... но там ми прави впечатление един факт, че цените на Фрии-тата/при положение че сравнявам по почти едни и същи условия-бензин,години, автомат,пробег и т.н/произведени м/у 2000 и 2004 г. са много по-ниски в сравнение с цените на машините от другите марки и модели. Та въпросът ми е -каква би могла да е причината за това/освен кризата/. Благодаря Ви.
          Същата, поради която например Лада, реколта 1987 е по-евтина от Мерцедес същата година....
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

А това просто не трябва на никого.
            Вече не е джип, понеже е паркетник по рождение, вече не е гъзарско, понеже не е модел от 2015 година. Кола за нищо, значи и пазарлък за нищо. Нищо и не струва.
            Понякога нещата идват на местата си.
            Не знам за какво ти трябва. Но например УАЗ, или Фиеста, произведени през 80-те, в произволно състояние, имат безусловно по-висока потребителска стойност, от подобно чудо. Въпросът не е в марките, избрани са случайно. Но струват всичките си 500 лева. Проблемът е в идеологията на колата.
            От такова аз бих одрал инсталацията - жиците са дълги. Сигурно и нещо от оборудването на кабината. Сума сумарум - сто лева.
            Последно редактирано от Стефан; 24-08-09, 02:27.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              А...
              Но например УАЗ, или Фиеста, произведени през 80-те, в произволно състояние, имат безусловно по-висока потребителска стойност...
              Аааа, уазката по нормален път си я карай ти. А фиестата пък е съвсем не на място тук.

За това, за което е направен FreeLander-а си е повече от добър.

Руснаците пък точно не ги пиши в едно изречение с автомобилостроене. Добре, че някой друг западен концерн реши да им пусне малко "нови" технологии, че бяха предали богу дух.

Коментар

ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА Е ЧЕ Е БОКЛУК.А НИКОИ НЕ ДАВА ПАРИ ЗА БОКЛУК.ИМАХ И ДОБРЕ ЧЕ СЕ ОТАРВАХ ОТ ТОВА ПОДОБИЕ И НА ДЖИП И НА ЛЕКА КОЛА. В ГОРАТА НЕМОЖЕ,А НА АСФАЛТ Е НЕУСТОИЧИВ

Коментар

И повечето изглеждат перфектно ,защото 70% от живота им е минал в сервизи

Коментар

Благодаря за мненията, колеги.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X