Здравейте, момчета от форума. Отдавна го следя и съветите тук са супер ценни. Регистрирах се, тъй като имам голяма молба към Вас - да ударите едно рамо за избора ми на малък 4Х4. Ще го използвам за лек офроуд, разходки в гората и планински/полупланински местности. Фен съм на природата и правя любителски снимки/ събирам билки/ обикаляме на походи с приятели. Имам БМВ Х5 2002 бензин/ръчни скорости, но го карам само по нормални пътища, имам и Голф 3 Синхро, но пак не става за тая работа, затова съм се насочил към: 1. Сузуки Самурай 2. Дайхацу Роки. 3. Нисан Патрол 2 врати около 90-та година. Варианти също са 4. Дайхацу Фероза. 5. Сузуки Витара и 6. Мицубиши Паджеро около 90-те години или Хюндай Галопър. Ако имате идея за читав джип от друга марка в този ценови диапазон ще съм благодарен да ми пишете. Имам няколко въпроса: за споменатите цели, има ли значение:
1. дали е бензин или дизел в гората ла лек офроуд? 2. Двата цели моста отпред и отзад плюс ли са и задължителни ли са? 3. Окачването на ресори или пружини е по-удачно? 4. Важни ли са блокажите на предния и задния мост? Безкрайно ще Ви бъда благодарен за съветите и предварително благодаря.
1. дали е бензин или дизел в гората ла лек офроуд? 2. Двата цели моста отпред и отзад плюс ли са и задължителни ли са? 3. Окачването на ресори или пружини е по-удачно? 4. Важни ли са блокажите на предния и задния мост? Безкрайно ще Ви бъда благодарен за съветите и предварително благодаря.
Коментар