Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi pajero sport 3.0 V6 vs Jeep Grand Cherokee WJ 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Един приятел лятото беше изправен пред същия избор, той симпатизира на гранд. 4 литровите грандове са рядкост, лятото гледахме няколко за доста пари, а се оказаха пълна скръб. 4.7 литровите не знам колко са им здрави двигателите, на доста по обявите пишеше след основен ремонт или сменен двигател. Иначе 4 литровите са много здрави на мотор, аз имах през 2005 или 2006 чероки с такъв мотор и не можах да го строша а не го жалех. Относно паджеро спорт, по кекаво ми се вижда от Гранд Чероки, мотора е добър, имал съм през 2010 паджеро2 дълга база с тоя мотор, но 150кс, вървеше си доста добре, доста гореше и не съм имал никакви проблеми с мотора.
    Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Първоначално публикуван от nissan_1978 Преглед на мнение
      ...4.7 литровите не знам колко са им здрави двигателите, ...
      На повечето от обявите за Гранд с V8 моторите като да са HO, за които злите езици говорят, че били по-проблемни ...

Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

На повечето от обявите за Гранд с V8 моторите като да са HO, за които злите езици говорят, че били по-проблемни ...
        ......тези мотори както и 5.7 моторите до 2008 година имат проблеми с леглата на клапаните .....просто по някое време падат и става мазало.;....сега търся глави за 5.7 но след 2010 година ,при тях този проблем е оправен.....

Коментар

• Nachev
          Nachev коментира
          Редактиране на коментар
          А 4.7 на WK? Той има ли такива проблеми?

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X