Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Discovery 2 4.0 V8 - мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Discovery 2 4.0 V8 - мнения

Здравейте,
    От известно време се оглеждам за читав бензинов джип за около 15-17хил. лв. и много ми се искаше да е Тойота LC90/95, но нещо цените им растат с всеки изминал ден. Та затова зпочнах да се оглеждам за алтернативи и ми попаднаха обяви за Диско 2 с 4.0 V8 мотор. Опитах да намеря някаква информация за него, но ми излиза само за TD5. Оформили са ми се няколко въпроса: 1. Този двигател здрав ли е? Имайки предвид, че става въпрос за почти 20г. кола и вероятно няколко стотин хил. км. 2. Не намерих инфо за "обичайните" проблеми на Диско 2, например "светата троица", имат ли перманентно решение или са си постоянен проблем. 3. Тойотата 2 пъти ли е по-добра, предвид, че цената и е двойна?
    Благодаря.

За тоя мотор чети повече из щатските форуми, че там е най-масов.
    Не съм сигурен дали не беше точно тоя мотор с падащите ризи на последните 2 цилиндъра, тия откъм купето.

Коментар

• Nachev
      Nachev коментира
      Редактиране на коментар
      Мерси. Четох ... няма да е Дискавъри.

Първоначално изглежда примамливо, но запознавайки се на теория нещата са по-различни

Коментар

Първоначално публикуван от Nachev Преглед на мнение
      Здравейте,
      От известно време се оглеждам за читав бензинов джип за около 15-17хил. лв. и много ми се искаше да е Тойота LC90/95, но нещо цените им растат с всеки изминал ден. Та затова зпочнах да се оглеждам за алтернативи и ми попаднаха обяви за Диско 2 с 4.0 V8 мотор. Опитах да намеря някаква информация за него, но ми излиза само за TD5. Оформили са ми се няколко въпроса: 1. Този двигател здрав ли е? Имайки предвид, че става въпрос за почти 20г. кола и вероятно няколко стотин хил. км. 2. Не намерих инфо за "обичайните" проблеми на Диско 2, например "светата троица", имат ли перманентно решение или са си постоянен проблем. 3. Тойотата 2 пъти ли е по-добра, предвид, че цената и е двойна?
      Благодаря.
      Тойота LC 90/95 бензин вече са на супер цени, но дизелови излизат на прилични пари и поне на пръв поглед (по обявите) в състояние "заслужава си да се види"!

Коментар

• noname12
        noname12 коментира
        Редактиране на коментар
        Сега е момента да разкажеш някоя градса легенда!

• Nachev
        Nachev коментира
        Редактиране на коментар
        Няма легенди. Слаби са.

• noname12
        noname12 коментира
        Редактиране на коментар
        Слаби за какво?

Та какъв е проблема на ленд ровера с падащите ризи,че ми стана интересно, пък и сигурно има и други сериозни проблеми щом колегата категорично се отказа ?
      Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X