Здравейте. Имам нужда от помощ относно избор. Намирам се в чужбина и имам намерение да си отида до България за неопределен период от време, като в момента шофирам Hyundai Tucson 2019, който много си харесвам и пазя и тъй като го купих чисто нов не съм имал проблеми, обаче ми е жал да го троша по българските пътища и ще го продавам. Родом съм от село и общо взето няма да вижда супер читави пътища новия избор. Чудих се за bmw x5, обаче чета навсякъде, че масово има кражби на този модел, но пък за самия автомобил чета хубави отзиви и все още ми е тръпка. За момента съм се спрял като опции и на Nissan Pathfinder 2006+ който отдавна харесвам и съм шофирал известно време като работен автомобил, но знам, че трябва да гледам за мотора, ще се радвам на съвети. Гледам и Volvo xc90 2006+, но като цяло първите два модела по ме блазнят. Имам лош опит с български сервизи и ми се иска да си купя нещо, което знам, че ще му намирам лесно части и самото обслужване накрая няма да ми излезе по скъпо от самата му стойност (за мбв-то знам, че ако искам да е точно ще е окей да си се води в официална къща да му се прави туй-онуй като се наложи и, че то ще си иска пара) Иска ми се 7 местна защото ми е нужно място, имам и деца. Идеята е да товаря затворено ремарке за теглич за да си пренесем багаж до България. Бюджета ми е около 15.000-16.000€. Ще се радвам и на други предложения ако имате и съвети.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дилема BMW x5 E70, Nissan Pathfinder, Volvo xc90 или друг?
Свий
X
-
И какво му е на Тъксън-а, че ще го продаваш? За мен няма никаква логика това ти действие...освен ако няма нещо друго
Нова кола, изплатена, надявам се, 4 по 4, може да влачи ремарке, става за село....
С една дума - не бих продал Хюндая, ако всичко е ОК ( може пък да имаш нужда от пари, и за това продаваш, както направих аз с ново Кади, на 4 години...)
Последно редактирано от Kalin Galinov; 15-10-21, 13:37.
-
Първоначално публикуван от Kalin Galinov Преглед на мнениеИ какво му е на Тъксън-а, че ще го продаваш? За мен няма никаква логика това ти действие...освен ако няма нещо друго
Нова кола, изплатена, надявам се, 4 по 4, може да влачи ремарке, става за село....
С една дума - не бих продал Хюндая, ако всичко е ОК ( може пък да имаш нужда от пари, и за това продаваш, както направих аз с ново Кади, на 4 години...)
Коментар
-
За заделените пари можеш да купиш Range Rover, 2009+. Ако е дизел - мотор 3,6 литра, а бензин - от 4,2 до 5 литра, V8. Отговаря на почти всички изисквания.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Баси глупостта е да продадеш кола от магазина за да си купиш "втора употреба", еле па от изброените !
... освен ако няма "нещо друго", както е казал колегата, или въобще няма Туксон.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
- 1 like
Коментар
-
trapper, е те това е, не е 4х4. За тука е добре, една дупка няма по пътищата, ама в България ще страда, после ще ме е яд. Не го усещам като подходащ. Дразни си ме тука по някои участъци като съм минавал и за това.
-
Не е болка за умирачка че е 4Х2, и моя е такъв /макар и 1ва генерация/ пък си го караме 7 години вече тук. А за подскачането, ще подскача каквото и 4Х4 да е, въпрос на окачване е.
Като чета, по-скоро искаш да товариш много багаж, а това не е за Тусона, просто в него няма място.
-
Първоначално публикуван от Jaec Преглед на мнение..., обаче ми е жал да го троша по българските пътища и ще го продавам. Родом съм от село и общо взето няма да вижда супер читави пътища новия избор. Чудих се за bmw x5, ...
Първоначално публикуван от Jaec Преглед на мнениеNissan Pathfinder 2006+ който отдавна харесвам и съм шофирал известно време като работен автомобил, но знам, че трябва да гледам за мотора, ще се радвам на съвети.
Първоначално публикуван от Jaec Преглед на мнениеГледам и Volvo xc90 2006+, но като цяло първите два модела по ме блазнят. ...
Първоначално публикуван от Jaec Преглед на мнение... за мбв-то знам, че ако искам да е точно ще е окей да си се води в официална къща да му се прави туй-онуй като се наложи и, че то ще си иска пара
Първоначално публикуван от Jaec Преглед на мнение...Иска ми се 7 местна защото ми е нужно място, имам и деца. ...
Коментар
-
Щом си решил да махаш нова кола за да вземеш стара с незнайна история си е твой проблем,за който предполагам по късно ще разбереш.
Моето предложение е Джип Гранд Чероки след 2014г,на въздух е,4х4 е,много е комфортно,само дето не е 7 местно.
Аз като седнах в такова и веднага се влюбих-комфорта и усещането е на супер ниво.
Друго предложение е Нисан Мурано след фейса от 2013г,даже след 2014 е по добре-визуално разликата е в стоповете.
Не е на въздух,но возията е прекрасна(казват возел брилянтно меко),4х4 е,комфорт пак на ниво, страхотно озвучаване на BOSE и пак не е 7 местен обаче.
Коментар
-
Как е мутирал форумът... Тук някога се говореше за окачвания, лебедки и офроуд. Сега за озвучаване и въздушни окачвания.."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
- 3 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеКак е мутирал форумът... Тук някога се говореше за окачвания, лебедки и офроуд. Сега за озвучаване и въздушни окачвания..Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jaec Преглед на мнение..... в момента шофирам Hyundai Tucson 2019, който много си харесвам и пазя и тъй като го купих чисто нов не съм имал проблеми., единствената причина по отношение на лоши пътища за да го продадеш и да вземеш нещо старо, е ако например живееш на диво в балкана и около теб да е само с черни пътища.
Това от снимката и то от магазина чисто нов си го купил, наистина ли искаш да го продадеш за да си купиш "курник", според мен темата е "ебавка", това не е сериозно простоПоследно редактирано от Еделвайс; 17-10-21, 16:32.
- 3 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от Jaec Преглед на мнениеБюджета ми е около 15.000-16.000€. Ще се радвам и на други предложения ако имате и съвети.TAHOE, YUKON изобщо всякакъв американски 4х4 full-size, преди да са им забранили вноса.
Може и ТОВА, ся тука ще наскачат разни киЯджиЙ и прочие тойотаджиЙ да пЦуятЕ, можеш да разгледаш и Секвоя и Титан по този повод (но ще сбъркаш)
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар