Добре, нещата стоят така - Соренто, Теракан или Рестън/Кайрон. Кой, каква комбинация от двигател и скорости? Кое е по-добро и здраво, и защо него пред другите. Ще го ползвам ежедневно , за разходки в природата, пак казвам не за Офроуд, без доработки напълно стоков. Тези влизат До 10 000лв в добро състояние. Без значение бензин или дизел. Търся достатъчно комфорт за асфалта не да слизам след 300км като пребит и да ме закара До някоя висока хижа или отдалечена поляна по черни и кални пътища.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Terracan vs Sorrento vs Rexton
Свий
X
-
Terracan vs Sorrento vs Rexton
Добре, нещата стоят така - Соренто, Теракан или Рестън/Кайрон. Кой, каква комбинация от двигател и скорости? Кое е по-добро и здраво, и защо него пред другите. Ще го ползвам ежедневно , за разходки в природата, пак казвам не за Офроуд, без доработки напълно стоков. Тези влизат До 10 000лв в добро състояние. Без значение бензин или дизел. Търся достатъчно комфорт за асфалта не да слизам след 300км като пребит и да ме закара До някоя висока хижа или отдалечена поляна по черни и кални пътища.Тагове: Няма
-
Ако ти трябва сериозен джип теракана е най-коравото биче от всички. Сорентото и рекстъна са по-шосейно ориентирани. Последните два бих избрал само бензинови и трите бих избрал само автомати. Моят теракан според моята лична преценка вози достатъчно комфортно и на дълъг път не ме мори , особено магистрално с темпомата. Забелязвам ,че новите собственици на джипове се оплакват от возията, но пък помпят балонните им гуми на 2,2-2,5 бара, което е нонсенс. Ако аз си карам колата на 2,5 бара ще съм пребит след 20 км градско каране.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
- 1 like
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар