Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ssangyong ??? Мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    ...
    Стигам до един извод,високата скорост и ниската позиция на водача уморява много и то психически..Незнам дали съм прав,но до тоя извод съм стигнал засега.
    Ами ... не съм много съглсен за високата скорост. Може би зависи от колата.
    С аВди-то на дълъг път не съм имал оплаквания, даже и с висока скорост отколкото трябва.
    В началото на месеца ми се наложи да ходя до Велинград с Койота-та и по АМ Тракия карах 140-165 (за повече ме достраша). Еми ... по-натоварващо си беше.

Коментар

• nikopanov
      nikopanov коментира
      Редактиране на коментар
      С колата с която съм от 7-8 години -Е 300тд от 1998г., никога и при никаква скорост не съм се уморявал.

• Roninn
      Roninn коментира
      Редактиране на коментар
      Горе долу два пъти седмично пътувам магистрала по 400-450 км за ден ...тази седмица го направих 3 пъти....като и в неделя ми се очертават 900 км да мина за 12 часа от Пловдив до Силистра и обратно...сигурно в мен е проблема.

Бах тия Рекстъни, аз с дъртото Мусо 2,9 дизел без турбо, си карах често 120-130км/ч по тангентата в София. И толкова показва скоростта и по GPS. Като максималната му скорост е към 140км/ч. Имам обаче едно предимство- не ми работи оборотомера. Е, една идея е шумно, но нищо фрапиращо. Меко окачване, не е за резки маневри, но чак някаква несигурност, да не говорим за страх от скорост, за мене няма.
    И как малък багажник, аз нахвърлях в моя два комплекта(8бр) гуми(верно 195/65 R15), едните даже на джанти, без дори да ми се наложи да ги редя...
    Рекстън с 3,2 бензин, според мен е най-добре от изброените. Но се намират трудно.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X