Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Мурано 2.5дци-мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз и бащата имаме мурано Z51 но сме с 3.5 двигатели, според мен и доста други е по надежден от 2.5 дизел, даже е печелил доста награди и се води доста здрав, говоря за този който го слагат в Z51.
    Разхода на газ ни е около 15-16 средно. Моята е на 400 000 като на 350 000 стария собственик е сменил веригата (първата и смяна) и сегменти понеже му горяла масло, сега не пипа но леко се чуват клапаните които са с пулове нещо са ги объркали при монтажа.. Някой ден ще я закарам да ги регулират че малко ме дразнят така. Автомата кара по 300 000 ако не караш като състезател постоянно и ако спазваш някои особености, говоря за CVT кутията която тук в Българя толкова ги е страх от нея.
    За 2.5 мотора не мога да кажа нищо конкретно но според мен се огледай и за 3.5 няма да сбъркаш.

Коментар

А иначе като купе,салон,отопление,ходова част как се представят?
      ML W 164cdi

Коментар

Ами аз от скоро я имам, за окачването за сега съм сменил 2 биалетки и 2 кормилни накрайници, по 25лв за биалетка и 40 за накрайник, народни цени. Но реално излиза че съм я купил така били са си за смяна. Масло и филтри 120лв, 4х4 системата още не съм я обслужвал.
        Моята е 20-цолови джанти и бих казал че вози комфортно и същевременно стабилнo на пътя, вътре е доста просторна, музиката и климатика са добри. На бащата е Швейцарка на 180 000 реални за 3 години и 50 000 нищо не е пипал освен масло и филтри.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X