Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Играчка за разходки из баирите... коя да бъде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не бъди пинтия, вземи поне джимни на жената.

Иначе ако изключим баба ти, взимай самурай и си ти.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Добре де, що не Витара? Освен цената , де.
      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Щото вози по-меко от самурай, а на женицата на тези години това би трябвало да и е важно. Цената също влиза в сметката.
        Иначе за офроуд играчка самурая определено е много по-добрия избор.

А ти помислили, дали тази баба ще може да се покатери на джипката? Не я знам колко е подвижна и колко тежичка е, но има голяма вероятност да не и е удобно качването.
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Ела да ти продам моя SsangYong, влиза в бюджета ти, фултайм е и е автомат, т.е. лесно ще го кара баба ти, за качването ще измислим стълбичка
        '97 Musso 3.2
        ...

Коментар

• коко келеша
          коко келеша коментира
          Редактиране на коментар
          Мусото е същия камион като МЛ-а, кое му е маломерното Всъщност, ако е със софийска регистрация, аз бих го погледнал.

• 6-zyl
          6-zyl коментира
          Редактиране на коментар
          С Благоевградска е. Подвизавах се по София с него, но непознаването на трактористи ме накара да го откарам на село в Разградско, където като затъна, знам кого да търся да ме вади. Има го на обява в карс бг, виж го ако искаш.

Това е другата причина да търся джип, оплаква се че Пежото и е ниско за качване и слизане. Витара също е вариянт даже гледам че и автоматици изпадат... джимни неискам, скъпо е и ще ми е жал да го вкарам в храстите...
        0-

Коментар

Общо взето се чудя кое от тези ще създава най малко ядове, понеже не живеем в България и баба трябва да има кола дето върви. Показах и Самурая и Витарата на снимки и вика че и харесват.
          0-

Коментар

• коко келеша
            коко келеша коментира
            Редактиране на коментар
            За тоя бюджет няма такава, или ще е такава за първите 3-4 месеца до половин година. От опит - 20-годишната кола се скапва по-бързо от дълго седене, отколкото от ежедневно каране.

Ако твърдо това ти е бюджета (4000 лв.), не търси точно определена марка, а най-запазеният екземпляр какъвто и да е...
          Който търси , намира !
          Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Бюджета не е твърд, просто за това което ще се ползва не ми се дават повече... но да речем плюс минус 1000 не е проблем. Но все си мисля че да дам 10 бона за Самурай или Фероза е прекалено, че ще има още разходи след покупката ми е пределно ясно.
            0-

Коментар

Огледай и Форд Маверик 1 генерация. До към 96-97 година мисля, че бяха. Това си е Терано и моторът е дуракоустойчив, читави са. Единствено да не е много ръждясал.
              Който търси , намира !
              Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Иван Жоров продава Самурай из обявите . Хем баба ти ще си има вътрешна лебедка, клетка и бавна раздатка...
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

• Иван Жоров
                  Иван Жоров коментира
                  Редактиране на коментар
                  При това на практика го дава без пари, но нещо няма кандидати. Никой не е идвал дори да го гледа... само разни предложения за бартер.

• Кольо
                  Кольо коментира
                  Редактиране на коментар
                  На бабата няма да и хареса клетката отвътре.
                  Иначе и аз за него се сетих най-напред...

Видял съм го, но ми идва прекалено с тези доработки, все пак и баба ще го кара... и то в по голямата част от времето. Ако ще е Самурай ще е абсолютно в заводски вид... може да е пикап или товарен но не и да е по висок от нормалното...
                0-

Коментар

За бабата - Самурая друса, съмнявам се старите малки "Полски Фиат" да друсат повече. И Самурайчето по принцип май е без хидравлика за волана - това предполагам ще е като мъчение за възрастна жена, особено при градско шофиране, а като добавим и интериора в стил УАЗ....
                  Като габарити спрямо Пежо 206, други освен Самурай - Джимни, късите Витара и Спортидж (Фронтерата също е близо - писаха го вече).
                  За Самурая - върши перфектна работа като втори автомобил и за разходки без особено съобразяване със състоянието на пътя / терена. Последното и без "подготовка" по окачване, но с добри гуми.
                  При всички варианти, имай предвид вероятна необходимост от увеличаване на бюджета.

Коментар

Това с хидравликата и аз го мисля че ще е проблем самурай с хидравлика май няма ... късата витара има ли хидравлика?
                    0-

Коментар

• cecoa1
                      cecoa1 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Те тая е куче https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...6&slink=jjjywa

• Кольо
                      Кольо коментира
                      Редактиране на коментар
                      Витарите повчето са с хидравлика, ама има и без(моята беше без), та внимавай, ако решиш да е витара.

• krasi-mir
                      krasi-mir коментира
                      Редактиране на коментар
                      На къса Гранд Витара, '06-а с хидравлика воланът й е по лек от на моето CR-V. Имаше проблем с каре на кормилния прът и затягаше, ама след смяната заспа.

Честно казано и аз я заглеждам тази, ако не се продаде докато се прибера може и да ходя да я погледна. А за Самурая задължително ще е поне моноинжекцион, напатил съм се достатъчно от карбуратори...
                    0-

Коментар

Некой свестен Пинин няма ли?

Убило се е за бабовоз мисля

На село един съсед дядо смени Диско 2 за Пинин и казва че се е родил откъм всичко.

Учудващо проходим със Суперселект и ГДИ мотора.

А дядото си го кара и на лов ходи даже.
                      Land Rover Discovery II, V8 4.0
                      VW Golf VI variant
                      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

• Кольо
                        Кольо коментира
                        Редактиране на коментар
                        Не се вписва в бюджета...

• krasi-mir
                        krasi-mir коментира
                        Редактиране на коментар
                        Моят дядо (разбирай тъста ) 10г търкаля по горите триврат Пинин 1.8 GDI Super Select. Беше горски и ходеше на работа с него по сечищата. Не съм го тествал на проходимост, ама беше с отворени осеви диференциали та ...
                        За асфалт биваше. След 3000км, с едно спане 4ч. на половината път, само разтоварих багажа в Момин Проход и посрещнах изгрева в Китен. Не мога да се оплача.
                        Тъста беше много доволен от колата, ако изключим, че беше гнилоч. Сега е още по-доволен от Витарата, за която споменах в пост 28.4.
                        Добрата новина за мен е, че и двата пъти се вписах в бюджета на автора на темата, ама щото десен волан (което не му е проблем на тъста).

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X