Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kia Sorento или Теракан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kia Sorento или Теракан

Здравейте хора, преди 2-3 години си закупих първия джип Santa Fe 2004 бензин след като потърсих тук компетентно мнение за правилния избор. Лошо стечение на обстоятелствата обаче ме остави наскоро без въпросното МПС.
    На въпроса... Отново ми трябва нещо което да става за леко товарене, да е просторно и да може да си ходя до село с него. Предимно асфалт ще се кара, но нека да е все пак с опцията да се кара и извън.
    Искам да е отново корейка, та сега съм се спрял след няколко жокера от приятели, каращи такива, а именно Киа Соренто бензин автоматик 3.5 и 3.3 , съответно преди и след фейслифтова , както и Хюндай Теракан дизел автоматик.
    Знам че и на двете частите са евтини и ги има, знам колко е и разхода им, повече ме интересува лични впечатления от собственици на подобни машини. От какво сте доволни, от какво не сте , и в крайна сметка , какво да взема?
    Като бюджет съм определил 10-12.000 лв, което мисля че е достатъчно. Все пак става въпрос за коли до 2007-8 година.

Взимай соренто 3,3.
    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X