Здравейте, харесал съм два джипа Dodge Durango едният е 2002, 237hp 4.7 V8 MAGNUM а другият е Dodge Durango 4.7L V8 SLT 238hp, 2005 та въпроса ми е някой има ли преки наблюдения върху тези джипки? Какви са плюсовете и минуси на единия и на другия. Също така има ли оторизиран сервиз на Dodge в София където може да се провери състоянието на колата....нищо не откривам в нета? Благодаря предварително .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Dodge Durango
Свий
X
-
сервиз оторизиран не знам, ако имаш фейсбук, потърси
Dima Quadra________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Nikolay Pikebass коментира
Днес, 19:37
Да имам фб, с какво се занимвава този човек и с какво може да ми е полезен ?
Има сервиз тип "гаражен" в Люлин, можеш да му закараш проекто-покупката на оглед срещу заплащане, а може и да се навие да отиде с "куфарчето си" (диагностична апаратура) при продавача. Разбира от марката определено.
P.S. Телефонът му е 0878 944 606България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Ако въпросът е към мен - да, има.
-
Не е към теб
Визирам мненията на БатДжоре от други теми
-
Роска, Жорката е сърбал попарата на Димата (Куадра), тук сред нас ДЖИЙПарите има и други, които могат да споделят неволи с него но предпочитат да са политкоректни, за това аз нямам проблеми право куме в очи да наричам нещата каквито са, човека разбира много, знае и може много, фен е на марката от много години, НО е хубаво да се има едно голямо на ум с него.
-
-
Dodge имат официален представител в България от миналата година - тези които внасят Хюндай. Имат и шоурум в София на околовръстен път, източната тангента. Излиза и в гугъл. Дали обаче приемат коли от марката, които не са внесени от тях, за предпродажбен оглед и/или ремонт?
Коментар
-
Иди в Силвър Стар бре!.Имат си официалният Мопарски софтуер.Изкарват ти кога е родена,кога е купена,от кой е купена,кога какво и е правено и т.н.Е.....това докато се е обслужвала при официалния де!Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Да много са различни двата, единият този койот е 2002 г. е с офрроад пакет и със сериозни гуми и си има стандартни екстри, докато този от 2005 е точно като ти го каза (голямо шосейно комби)......и със доста екстри като за годината си.. ще изпозлава за дълги пътувани и пренасяне на багаж и също така за обиколки в горите и планините където хора не ходят.... като цяло клоня към по стария 2002... ПП това ще ми е първи джип ..
-
Силвър е,от горчив опит!!!Човека пита къде състояние може да провери.Там са с официалният софтуер,Мопарски.Све що е на Крайслер.При Силвърите видЕх всякакви крайслерски творения.Закачат и всичко излиза!История от раждането,да се повторя."Горчив опит пак".Иначе,да!Инд комес обЕсняват че и те били ама само на Дож.
-
Шосейно комби с "оффроуд пакет" малко ъъъъъъъ ....ама щом казваш.
П.П. Понеже директни линкове към обяви тук не са разрешени спомени на "лично съобщение" или град, цена, кой сайт да го погледна това техническо чудо 🙄
-
-
Не знам дали питащият колега е видял това, преди да напише/реши,че иска Dodge: https://offroad-bulgaria.com/forum/%...80%D0%BE%D1%81
Аз бих те посъветвал, ако още не си го направил, да видиш при руснаците в drive2. Имат много и полезна информация за различни марки и ще видиш това нещо, което те влече, дали е подходящо за твоите цели. Може да погледнеш и из овърленд сайтовете и експедишън портала. Тези може би трябва да се четат с едно на ум, защото оставам с впечатлението, че последната мода е субару с рошави гуми и палатка, нещо като швейцарското ножче на движението извън асфалт.
P.S.: Ако офроуд дурнагото е зеленото, със степенки и булбар, мисля че се подвизава по сайтовете за продажба повече от година. Та може би му има нещо, извън това, че е здрава екзотика в България.
Коментар
-
Има и други теми на доволни собственици, например: https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B3%D0%BE/page4
Успех при покупката! И авторът на темата да не забравя:
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
От 1 ви март карам по неволя Дуранго-моита е на ремонт.
Ще се напъна да го снимам -двигателя е ХЕМи и вътре е кожа и т.н ама си е дърво ОГРОМНО.
Гори кат ламя и поне да вървеше а то даваш газ и то само бучи .
В града покзва 16-17 мили на галон.
С половин резервоар минавам 200 мили и давам къде 40 долара -маи 2,8 на галон беше цената.
Навито е Алпин -тия са сериозни ама то FCA са им казали какво да пртавят-та си е тоалента от всякъде- лично мнение.
Коментар
-
А каква е твоята кола, която в момента е на ремонт?
-
Не бъди лош,ако е Хеми поне бучи и разхода не е толкова зле,аз съм 12.5 на магистралата,е преди малко се върнах от снега горе,а за дърво,е ГОЛЕМ ПЪН това ма от мойта и твойта камбанария,в Европа ееееееее,Американец.........еееееее.осмак..........ееееееехеееее......голям дънер и това си е
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар