Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery vs UAZ 469 Hunter

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Land Rover Discovery vs UAZ 469 Hunter

Здравейте Колеги,
    Имам питане Land Rover Discovery около 2000г vs UAZ 469 Hunter. Кое е по-удобно за риболов в планината с евентуално преспиване в колата(като е студено)? Като цени джиповете са около 6000лв на пазара. Нямам Никакъв опит с тези вседъходи, карам Пасат 1997г. който засега не ме е предавал ама не е джип.
    -цена поддръжка
    -разход гориво
    -удобства
    -проходимост
    +всичко което се сетите
    Моля без грубости, ако има подобна тема която не открих моля насочете ме към нея.
    Благодаря.
    Последно редактирано от LRD1; 19-02-21, 01:22.

Владко пак се е развихрил.
    Да не е спам , избирай патрола(зареди мостовете)
    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Няма такъв модел UAZ 496 Hunter

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        четири ДЕВЕТ шест със сигурност няма, но пък "хАнтер" е на базата на четири ШЕСТ девет

Не знам за Диско, но в УАЗ 469 не помня да можеше удобно да се спи. Може в по-съвременните му версии и да е измислено нещо, но се съмнявам. Ако ще е УАЗ, по-добре фургон, там може да се организира и спане, а и въобще по-удобно ще е. А разходите са почти еднакви, както и за тая цена ще се намери бройка.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

• rosen_offroad
        rosen_offroad коментира
        Редактиране на коментар
        stanislaffff колко даваш?

• stanislaffff
        stanislaffff коментира
        Редактиране на коментар
        rosen_offroad
        #4.5
        rosen_offroad

Ти кажи колко му искаш,пък знае ли се от шега може да стане реалност.

• rosen_offroad
        rosen_offroad коментира
        Редактиране на коментар
        Засега не се продава щото ме няма

Но скоро и това ще стане

УАЗ, щото като караш в дъжд може да не си переш чорапите.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

В представяне на Бричка.ком Уаза се представи много добре. От друга страна много хвалиха и Ленд роувъра.
        Специално към Juiced, аз не се казвам Владко и за жалост не получих подходящ отговор.
        Добре какъв джип бихте ми препоръчали като се вземат предвид проходимост,удобство, разходи по поддръжка, гориво и каквото се сетите? Не съм фен на джунджурийките,компютри и т.н. така че може и някой по-стар, изпитан модел да предложите.
        Благодаря.
        Последно редактирано от LRD1; 23-02-21, 16:32.

Коментар

• large
          large коментира
          Редактиране на коментар
          Бричка показват Уаз, принадлежащ на човек, дето поддържа УАЗ (по мои спомени).
          Въпроса е що за джип ще вземеш за 6к лева.
          Нещо тази цена много често взе да се върти по темите, огледай другите "каквъв джип да си купя".
          "За риба" и спане вътре не се пресичат, заради относително по-глямата проходимост на късите бази.
          Масово се препоръчват Фронтери, Ферози, Мусота ако не са изгнили или състоянието е задоволително, или по-нови корави паркетници, от рода на Кия Соренто, които са над бюджета.
          Голям паркетник може да ти свърши и друга работа - да разкараш Пасатора, стига да е приложимо в твоя случай. Наче ще плащаш разходи по 2 коли.

• royce
          royce коментира
          Редактиране на коментар
          LRD1 от Land Rover Discovery 1 ли е съкращение?

Бричка ком може да е забавно шоу, но не е непременно последна инстанция по практическите качества на колите.

Впрочем няма лошо да вземеш да покараш или поне да се повозиш на колите които те интересуват. Бързо може да се откажеш и от едната, и от другата.

УАЗа съм го давал даже под наем - ама само на хора на които не се налага да им провеждам ПУЦ по управление на по-традиционен автомобил.

Коментар

• Kirilpm
          Kirilpm коментира
          Редактиране на коментар
          "Бричка ком може да е забавно шоу, но не е непременно последна инстанция по практическите качества на колите."

По-забавна реклама на отдавна забравени вълшебни добавки не съм виждал

royce
        Здравейте, Да съкращението е такова. За да можех да се регистрирам трябваше да измисля име. Точно гледах няколко броя на Бричка и си бях заплюл Роувър, обаче виж какво се получи, оказа се че не съм избрал правилния автомобил. Иначе прегледах мненията за Соренто. По мнения на хората виждам че това не е автомобил за мен. Много голям разход на бензин/газ спрямо възможности за движение(муден, направо според доста народ спънат), много повреди. Може да греша и ще продължа да чета за модела и да си търся автомобил.
        Честита Баба Марта на всички, Благодаря за вниманието. Хубав следобед.
        Последно редактирано от LRD1; 01-03-21, 16:37.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X