Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Pajero 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mitsubishi Pajero 2007

Здравейте отново,
    чудейки се като начинаещ с какъв джип (задължително къса база) да стартирам и след като бях решил да взимам Витара около 2007-2009, ми попадна предложение за Паджеро 3.2 Di-D 2007 на цената горе долу вписваща се в бюджета. Тъй като става въпорс за съвсем друга категория джип, реших да отворя нова тема.

Интересно ми е мнението ви за въпросното Паджеро 3.2 Di-D 2007, автомат с доказан пробег от 300к км, карано и редовно обслужвано в Германия струва ли си за тия 14-15к лева и какво може да озаквам от тази машина с такъв пробег.

Мерси

Горивната система и помпата са много капризни от към гориво, потърси има много писано. Както и скъпите му ремонти. Иначе Джипа е хубав.

Коментар

...ако до 2007 година е Паджеро 3 и от него трябва да се бяга, тъй като ГНП-то създава доста проблеми, ако е комън рейл, е Паджеро 4, то тогава е доста по добре, но на тези години ще имате други проблеми , като клеасване на реглажните болтове, спирачната помпа,веригата трябва да се смени на тези км.....иначе джипа е много по добър от Витарата....

Коментар

Коментар

• fiester
          fiester коментира
          Редактиране на коментар
          Страхотно видео. Мерси. Но за Паджерот она 300к + км ме навява мисълта, че няма да ми се размине основен ремонт, а кой знае в какво състояние ще му е и окачването... Не е случайно, че цените варират от 7 - 37 хиляди евро

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X