Бихте ли препоръчали сув или джип до 6000 лв.Ще се ползва 90% по асфалт и 10 % по гората.Черният път по който ще го карам пример(Голям Беглик, Тошков чарк).Да бъде ръчна.Дали да е дизел или бензин е без значение.Не ми трябва нещо за тежък оффроуд, а за лек.Мисля ,че някой сув би свършил същата работа.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СУВ/Джип до 6000 лв
Свий
X
-
Колега , нали на Соренто се беше спрял от другата тема или става въпрос за второ(друго) возило което се търси ?Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнениеВ такъв случай държиш ли на някаква година на производство , екстри и т.н...?
Коментар
-
-
Равка 2.0 дизел, върви, малко харчи и има постоянно 4х4, задните седалки са на релса, много удобна и доста здрава (въпреки градските легенди). В семейния парк имах такава, над 300000 само в БГ без повреди по мотор, ДЮЗИ, скорости и дифове, и още се кара (продадох я на познат)8)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от tola Преглед на мнениеРавка 2.0 дизел, върви, малко харчи и има постоянно 4х4, задните седалки са на релса, много удобна и доста здрава (въпреки градските легенди). В семейния парк имах такава, над 300000 само в БГ без повреди по мотор, ДЮЗИ, скорости и дифове, и още се кара (продадох я на познат)Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
На три РАВ 4 2.0 D4D, 116к.с. съм сменял блок, поради излязла навън биела. И трите бяха малко над 300 000км.
Спортидж съм карал относително малко и нямам високо мнение за него. Единственото му хубаво е цената. По-евтин за поддръжка е от Рав. Ако е Тойота, се ориентирай към Лендкруизер или поне 4Рънър.
До 6К лв. обаче само Спортидж...Последно редактирано от Scrapheap; 19-02-21, 17:43."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
Може и да си улучил бройка, но не и при този бюджет. Джамбазите също хранят семейства8)
Коментар
-
На жена ми взехме Хонда ЦРВ 3 поколение и засега е ОК. Пълният и привод е по-зле от при Равката, но за " ни кола, ни джип" се държи добре. Откъм надеждност е рано да кажа каквото и да е, но поне е по-икономична от Рав и върви повече. По-тиха е."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнениеДо 6000лв.си търси читаво CRV-1. Всичко друго е компромис.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар