Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СУВ/Джип до 6000 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СУВ/Джип до 6000 лв

Бихте ли препоръчали сув или джип до 6000 лв.Ще се ползва 90% по асфалт и 10 % по гората.Черният път по който ще го карам пример(Голям Беглик, Тошков чарк).Да бъде ръчна.Дали да е дизел или бензин е без значение.Не ми трябва нещо за тежък оффроуд, а за лек.Мисля ,че някой сув би свършил същата работа.

Лада Нива.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Спортидж до 2003г.

Коментар

Колега , нали на Соренто се беше спрял от другата тема или става въпрос за второ(друго) возило което се търси ?
        Който търси , намира !
        Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• beast_hd
          beast_hd коментира
          Редактиране на коментар
          Колега темата беше за един приятел,който се интересуваше от сорентото.Тази е за мен

В такъв случай държиш ли на някаква година на производство , екстри и т.н...?

Какво мислиш за Хонда ЦРВ и Рав 4 , за мен са надеждни и здрави автомобили подходящи за твоите цели ?
        Последно редактирано от cnc82; 17-02-21, 21:05.
        Който търси , намира !
        Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
          В такъв случай държиш ли на някаква година на производство , екстри и т.н...?
          Всъщност Да.Трябва да е задължително след 2001.Не се надявам на кой знае какво за тия пари.Все пак ще се кара доста градско и на дълъг път.

Коментар

• cnc82
            cnc82 коментира
            Редактиране на коментар
            Дали са малко или много , според мен зависи от това какъв шофьор си . Като цяло не е магистрална бегачка , но 150 км/ч си ги поддържа спокойно при желание.
            Разходът също е голям плюс при този модел.

• beast_hd
            beast_hd коментира
            Редактиране на коментар
            Идеална е.Хареса ми че е като лека кола.Ще е рав4.Благодаря за съветите!

• cnc82
            cnc82 коментира
            Редактиране на коментар
            За нищо ! Успех с намирането на твоята Рав4 и много безаварийни км с нея...!

Разгледай и Киа Спортидж между 2004 и 2009. Поддръжката поне е стотинки в сравнение с Равката. А това, че Равката не се чупи, отдавна спада към градските легенди.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Много лоши мнения четох за Спортиджа
            Последно редактирано от beast_hd; 18-02-21, 19:47.

Коментар

Равка 2.0 дизел, върви, малко харчи и има постоянно 4х4, задните седалки са на релса, много удобна и доста здрава (въпреки градските легенди). В семейния парк имах такава, над 300000 само в БГ без повреди по мотор, ДЮЗИ, скорости и дифове, и още се кара (продадох я на познат)
            8)

Коментар

Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение
              Равка 2.0 дизел, върви, малко харчи и има постоянно 4х4, задните седалки са на релса, много удобна и доста здрава (въпреки градските легенди). В семейния парк имах такава, над 300000 само в БГ без повреди по мотор, ДЮЗИ, скорости и дифове, и още се кара (продадох я на познат)
              Може и да си улучил бройка, но не и при този бюджет. Джамбазите също хранят семейства
              Из "Златния телец"

Коментар

На три РАВ 4 2.0 D4D, 116к.с. съм сменял блок, поради излязла навън биела. И трите бяха малко над 300 000км.
                Спортидж съм карал относително малко и нямам високо мнение за него. Единственото му хубаво е цената. По-евтин за поддръжка е от Рав. Ако е Тойота, се ориентирай към Лендкруизер или поне 4Рънър.
                До 6К лв. обаче само Спортидж...
                Последно редактирано от Scrapheap; 19-02-21, 17:43.

Коментар

• beast_hd
                  beast_hd коментира
                  Редактиране на коментар
                  Ако имах пари бих взел веднага ленд круизър

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение

Може и да си улучил бройка, но не и при този бюджет. Джамбазите също хранят семейства
                Е тук вече е на късмет, но за малка джипка, за мен остава един от най сполучливите модели.
                8)

Коментар

На жена ми взехме Хонда ЦРВ 3 поколение и засега е ОК. Пълният и привод е по-зле от при Равката, но за " ни кола, ни джип" се държи добре. Откъм надеждност е рано да кажа каквото и да е, но поне е по-икономична от Рав и върви повече. По-тиха е.

Коментар

До 6000лв.си търси читаво CRV-1. Всичко друго е компромис.
                    HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• dimkaraganchev
                      dimkaraganchev коментира
                      Редактиране на коментар
                      Другия месец ще стане година, откакто го търкалям. А освен това, по нашия край е пълно с CRV-та, та имам поглед от доста време, преди да стана собственик.

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                    До 6000лв.си търси читаво CRV-1. Всичко друго е компромис.
                    Еей, от три месеца караш CR-V и вече успя да минеш към ултрасите
                    Из "Златния телец"

Коментар

• royce
                      royce коментира
                      Редактиране на коментар
                      Остай ... Те с тия ЦРВ-та са някаква секта ... На един колега неговата II-ро поколение дизел била вървяла повече от бензинов Супърб 2018-та ...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X