Е ква е тая дилема между лимузина и джип?Да беше между равностойни автомобили-разбирам,ама така?
607 е сериозен,но остарял вече автомобил,а за ХС нищо не мога лично да кажа освен,че съм чел по теми че редовно се возят на платформи,ама така ли е-не знам.
Кожата на ХС на седалките много нацепена,едва ли е от не каране.
И тия ръчки.
Знам че не е много по форума.Ама тука мисля,че има безпристрастни мнения.Ако питам във форума на пежо ясно какъв ще е отговора,ако питам във форума на волво пак е ясно на къде ще бие отговора.Остарял остарял е 607 ама и волвото е на годинки.А след 2010 пи-младите са си парички.А и тук в тоя форум един колега ми беше казал да не купувам година,а състояние и че морално остарял джип на преклонна възраст не е опция(въпреки,че говорихме за Туарега и Х5 и се отказах от тях)Ама ХЦ90 гледам от доста време за ръчни,а пък тая 607-ца наистина е ТОП(и е с ръчни най-важно).Трябва да мислв бързо че волвото ще изчезне(преди от кумене едно с ръчни буквално за ден и половина изчезна).Пежака е на шест,а пък кара ми се джипка.
Волво имат много по издържлива кожена тапицерия. И много скъпа поддръжка в сравнение с аналогични МПС-та от други не премиум марки. Това от личен опит.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
А в случая е в пъти по износена от на пежото-демек хич не е каран. За ХСто се поинтересувай от кого вземат мотора,че те последните години през кой ли собственик не минаха.
Ще видя Волвото.Кара ми се джип,така го усещам.Не,че ходя извън асфалта,не че газя из сняг зимата,ама кара ми се.А редактирането на първия пост не е чак толково уместно.Питането ми е точно за тези две возила, не ХС90 или Пежо 607,точно между тези две конкретни обяви.Иначе ако изнамеря горе долу 15 000лв дилема изобщо няма ХС90 без замисляне.За 15к има супер ХС90-тки.
....А редактирането на първия пост не е чак толково уместно.Питането ми е точно за тези две возила, не ХС90 или Пежо 607,точно между тези две конкретни обяви. ,,, .
Само където във форума не е позволено публикуването на линкове към обяви. Така че триенето им си е повече от уместно.
Можеш да си дадеш малко повече труд и да опишеш точно тези две возила, щом ти е толкова важно.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Здравите коли и джипки на такава възраст ги правят малко по на изток. И Х5 става, но като цяло основния проблем при всички е един и същ - да намериш нещо добре поддържано и да не е на половин милион километра.
Точно казано.Пежото го хатесах защото го знам такова.А точно тази обява е ТОП.Няма друга дума.Уникално е от всякуде,ама наистина от всякуде и документално и доказуема история с документи и т.н.Минуса е че е само да си возиш задника.А решиш да пренесеш масичка да речем...край,не става.А волвото от всякъде е практично и се шириш и за да натоваруш багаж става.АМА А...КАК ДА ГО РАЗБЕРЕШ ДАЛИ Е ЧИТАВО?От всички Волва в България само това изкочи с ръчни ск. и то е с уморен вид.А а кажете има от 8000лв до 17000лв.Как едно за 8300 наистина е уникално на вид,ама наистина(нищо чр обявата седи от 1 година),как да повярвам чр за 8300 2004година бензин в такъв вид суперски няма да се реве с този автомат.Защото съм го ял такъв и ме е страх.Как да разбера автомата на какъв хал е?Върви мазно,сменя мазно и т.н.Ама такъв го ядох вечв,това не егаранция.Веднага бих го взел,само това ме спира ск.кутия.
Коментар