Здравейте, напролет смятам да си купя джип за фермерски цели. Прочетох доста теми във форума и съм се спрял на редукторен УАЗ с блокажи или Г-класа. За около 10 000 лв. бюджет мога да впиша според мен в двата варианта. Според вас коя от двете машини е по удачна за целта ? Надявам се да избегнем идеологически спорове относно немската и съветската техника, с какъвто спам изобилстват подобни теми.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Редукторен УАЗ 469 и G - класа?
Свий
X
-
На село единия арендатор кара Витара, другия Джимни. КАто на тоя с Витарата това му е втора Витара. Предната изгни. УжАСките изчезнаха отдавна. Караха ги едно време много...но имаше и ремонтна база в ТКЗС-то, където ги поддържаха. То и сега я има, ама хората се грижат за земеделските машини и на никой не идва наум да си трови живота всекидневно със съветски кочини.
Ако ще си я поддържаш сам, ще се видиш в голям филм. Ще ти отнема време. Тя заради това и не става за работна кола.Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
-
Най вече редукторен с блокажи.
Което силно стеснява избора.
Лошото е че всичките такива съм ги виждал само пред фризьорския салон зад блока. Нещо в нивите не ги карат много.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар